KOMEDIJA „JORGOVANI“ STIŽE DO DIJASPORE: Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić na premijeri filma u Beču (VIDEO)

Film „Jorgovani“ reditelja Siniše Cvetića, premijerno će biti prikazan u Beču, u četvrtak, 7. marta, u bioskopu Cineplexx Millennium City, sa početkom u 20:00 časova. Svečanu međunarodnu premijeru u Austriji će svojim prisustvom uveličati glavni glumci – Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, kao i drugi članovi ekipe filma, koji specijalno za ovu priliku dolaze u Beč.

Nakon svečane premijere u Beču, film nastavlja da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Millennium City, Cineplexx Donau Zentrum, Cineplexx Wienerberg i Lugner City Kino, kao i na repertoaru odabranih Cineplexx bioskopa širom Austrije.

Film „Jorgovani“ će od 15. marta biti prikazivan i u preko sedamdeset gradova širom Nemačke, Švajcarske, Švedske, Belgije, Danske, Italije, Luksemburga, Norveške, Holandije kao i u Češkoj republici i na Malti.

Prikazivanje u bioskopima širom Australije planirano je za kraj marta.

Film „Jorgovani“ priča priču o Katarini i Igoru, glumcima koji su zajedno i na ekranu i van njega. Oslepljeni od bliceva i ogluveli od aplauza oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli, sve do ceremonije dodele nagrada za najbolju seriju godine, koja će ponovo okupiti celu ekipu. Upravo tada, usred sjaja i glamura, istinsko lice i skrivene realnosti filmske i televizijske industrije u Srbiji danas postaće vidljive, otkrivajući da su njihovi životi zapravo veća melodrama nego ona koju su zajedno snimali.

Glavne uloge tumače Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, a u ostalim ulogama su Gordan Kičić, Milutin Mima Karadžić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Pavle Čemerikić, Nebojša Dugalić, Nenad Okanović i mnogi drugi.

Prikazivanje filma u bioskopima Austrije i Nemačke podržano je od strane Creative Europe MEDIA programa Evropske komisije. Ulaznice za bečku premijeru su puštene u prodaju na blagajnama bioskopa Cineplexx Millennium City, kao i onlajn na zvaničnoj bioskopskoj stranici.

Više informacija: Adria Film

Foto & Video: Promo / Adria Film