Kao sav normalan svet – Legendarni Mick Jagger oduševio Bečlije

Kultni bend „Rolling Stones“ nalazi se trenutno na svojoj velikoj turneji, a na podužem spisku gradova, protekle nedelje našao se i Beč.

Veče uoči koncerta frontmen “Stonsa” bez mnogo pompe i organizacije, izašao je u noćnu šetnju glavnim gradom Austrije, a fotke koje je napravio ispred Nacionalne biblioteke i na štandu ispred muzeja Albertina, okačio je na svoje društvene mreže uz komentar “Vienna by night – See you at the show!”.

Bečlije su bile oduševljene ovim spontanim ponašanjem jedne od najvećih živih legendi rokenrol muzike, a momci koji su se našli u kadru pored Mika, koji kao sav normalan svet ispija pivo na štandu, oglasili su se tek sutradan nakon natpisa u novinama i rekli da ni jednog trenutka nisu pomislili da je mega zvezda pored njih.

© Bild: APA – Austria Presse Agentur

Sutradan je usledio spektakularan koncert „Rolling Stones“ na stadionu Prater, a jutro nakon istog, Mick se opet uputio u šetnju gradom, kada ga je susrela grupa mladih Austrijanki u narodnim nošnjama, a nesvakidašnji prizor iznova je ovekovečen ispred pozorišta “Burgtheater” na bulevaru Ring.

Toliko o tome kako se neke svetske mega zvezde ospušteno ponašaju…

A o tome da „tek ispiljene“ pevačke nade domaće muzičke scene – pogrešno pomisle da treba da se „uzvezde“ pa deluju veoma smešno u tim svojim osmišljenim ulogama koje nisu dorasle – drugi put…   

Podelite u komentarima sa nama ukoliko imate neko slično iskustvo sa poznatima, ili onima koji bi to rado hteli da budu…

Svetlana Nenadovic

Foto: Instagram/Mickjagger