„JA SAM PRAVA ŽENSKA BITANGA, ZATO SAM I SAMA“: Barbara Bobak progovorila o ljubavnom životu i karijeri

Barbara Bobak progovorila je o svom ljubavnom životu i otkrila koja pesma ga najbolje opisuje.

Barbara Bobak, čijem poklonu za Aleksandru Prijović se smejao ceo Novi Sad, nedavno je izdala novi album koji je naišao na oduševljenje publike. Pesme su se vrlo brzo našle u trendingu, a pevačica je otkrila da u svakoj od njih na neki način pronalazi sebe.

Barbara je istakla da njen uspeh umnogome zavisi od njenog ljubavnog života i da ne želi više da komentariše vezu sa Darkom Lazićem:

 „To je nešto što je bilo. Ne volim da pričam o prošlim ljubavima! Generalno se osećam kao da nisam spremna da pričamo o tome„.

Otkrila je i kako sada gleda na ljubav:

Produktivnija sam kada sam sama. Kada imaš partnera ne možeš da se posvetiš poslu. Meni je super kad sam sama, ne nedostaje mi. Što se tiče muškarca, nemam određeni tip. Svi su imali lepe zube, eto, to sam primetila. Neka samo bude dobar čovek i neka me ne nervira. Izbegavala bih ljude sa javne scene i volela bih sve to da držim u tajnosti„, rekla je, a zatim spomenula i pesme sa novog albuma:

Moja omiljena pesma sa mog novog projekta je balada ‚Haos‘. Interesantno je da je ona osvojila srca publike, isto kao i moje. Nastala je za 20 minuta. Inače, prvobitni tekst je totalno promenjen. Trebalo je da snimam pesmu u 10 uveče, a autori su me zvali 20 minuta pre snimanja i još nisu imali gotov tekst, menjali su ga iz korena. Kada sam je dobila, snimila sam je i bukvalno plakala. Toje moja pesma… Ja sam prava ‚ženska bitanga‘ zato sam i sama„, rekla je Barbara kroz smeh.

Izvor: Pink.rs/Mondo.rs