ISPUNJAVA TE DA ME MAŽEŠ GO**IMA, VIŠE TE NEĆU SPOMINJATI: Isplivala privatna prepiska Jelene Karleuše i Edite Aradinović, estradni rat se nastavlja (FOTO)

Pevačica Edita Aradinović u jednom intervjuu otkrila je da joj se ne dopadaju novi albumi Jelene Karleuše, a onda se oglasila JK i na blag način uzvratila mladoj pevačici. Međutim, tu se priča nije završila!

Foto: karleusastar/Instagram

Naime, nakon Jelenine objave na Instagramu, Edita je odlučila da se obrati koleginici putem poruke a u javnost je isplivala privatna prepiska u kojoj stoji:

Da li želiš da me mažeš go***** i ako to tebe ispunjava – super, mene ne. Važi, neću te spominjati više svakako – napisala je Edita u prvoj poruci,a zatim poslala još jednu:

Budi sigurna da se neću nastavljati, ja znam da si se godinama pravila da ne postojim, jer ti je tako odgovaralo. I nemam problem s tim, dokle god nisi počela da se ponašaš bahato, ali ni to nije imalo veze s tim što tvoj album nije moja šoljica čaja. Pošto kažeš da si umorna da se drugi kače na tebe, evo, ja ti sad kažem da se neću nastavljati i da si pogrešno skapirala i da si se ti ipak ogrešila o mene. Ali, na kraju koga boli k**** ko se o koga ogrešio, ova estrada je samo još jedan mulj u kojem treba plivati. Srećno i tebi!“

Karleuša joj je odgovorila:

Nemoj da se ljutiš, ali ti za mene ni sad ne postojiš. Jedina moja veza sa tobom je bila kad sam ti ponudila pomoć za sestru. Tvoje nastavljanje je nebitno medijima, jer ja neću reagovati, a to je dovoljno. Jasno ti je valjda. Sve najbolje.

Foto: Printscreen/Instagram

Tekst: Svet Dijaspore