„ISKORISTILA JE GOSTOVANJE DA BI REKLAMIRALA SVOJ PREDUZETNIČKI PROJEKAT“: HRT se obrušio na Lepu Brenu, pevačica poručila – mogli su da me prekinu!

Lepa Brena oglasila se nakon saopštenja Hrvatske radio-televizije povodom njenog gostovanja u jednoj emisiji.

Lepa Brena početkom decembra provela je nekoliko dana u Hrvatskoj, a tu priliku iskoristila je i kako bi dala intervju HRT-u. Gostovanje u emisiji „Kod nas doma“ izazvao je lavinu negativnih komentara. Ona je pored koncerta Aleksandre Prijović, iskoristila priliku i kako bi izreklamirala proizvode svoje kompanije, pa su je žestoko izvređali, te nisu birali reči, a potkačili su u voditeljku Ivu Šulentić.

Bila je gošća ili je plaćena reklama kao sve reklame? Reklame podnosim. Glazbeno smeće kao gost je televizijsko civilizacijsko dno, EPP je za džabe, Šulentićeva je pita o šoubiznisu, a ova krenula o čudotvornim čarapama tri minuta„, glasio je samo jedna od komentara na društvenim mrežama.

Tim povodom oglasio se i tamošnji Javni servis koji je izdao saopštenje u kojem su istakli da je intervju namenjen razgovoru o karijeri zloupotrebila za promociju sopstvenog biznisa.

U emisiji ‚Kod nas doma‘ koja se emitovala 4.12.2023. jedna od gošći bila je pevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sadržavao je sledeće teme: predpraznično vreme, kako ga ona provodi sa svojom porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njena pevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodatih Arena Aleksandre Prijović i najava njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine. No, uprkos toma gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru da se bavi reklamiranjem navedenih proizvoda„, istakli su sa HTV-a, Brena ističe da nije imala zlu nameru.

Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi niko nije rekao da je zabranjeno pričati o mojim proizvodima. Nisam imala nameru da povredim prava za reklamu, namerno. Niko mi to izričito nije ni zabranio. Mogli su da me prekinu u svakom trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor„, poručila je Brena.

Izvor: Mondo.rs/Informer.rs