IMAO JE FAZON DA „NESTANE“ NA DVE NEDELJE, PA SE JAVI, MOŽDA OVAJ PUT TO TRAJE OSAM GODINA: Ognjen Amidžić oglasio se povodom godišnjice smrti Marinka Madžgalja

Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj bili su veoma bliski prijatelji, a zajedno su imali i grupu „Flamingosi“ koja je bila veoma uspešna.

Danas se navršava osam godina otkako je Marinko preminuo od raka pankreasa, a njegov prijatelj se ne miri sa činjenicom da njega više nema.

Ja i dalje nemam svest o tome da je on otišao zauvek. On je živ u svim našim pričama, svim našim grupama zajedničkim… Sutra će biti osam godina od njegove smrti, ali ja za bliske ljude i za ljude sa takvom energijom nikada ne mogu da prihvatim da su nas napustili. U meni, oko mene, u svim pričama – oni žive. Mogao bih da kažem da je to jedan rastanak na određeno vreme“, rekao je Amidžić.

On se prisetio i druženja sa Marinkom i vremena koje su proveli zajedno.

Mi smo tako funkcionisali, družili se, stvarali… svako je radio svoje, niko nikoga nije davio. On je imao taj fazon da ode negde i nema ga dve nedelje, pa se javi. To doživljavam tako, kao da je otišao na neki duži put, možda on sada traje osam godina, ali dobro… Velika je šteta, tuga, da tako mlad čovek ode. Imao je puno toga još da da u svim oblastima“, istakao je on.

Na pitanje šta mu je prva misao kada se spomene Marinko Madžgalj, odgovorio je sa puno emocija.

Gomila stvari spakovanih u jedan osećaj. Smeh, zabava, dobra energija. Ta neka kreativnost njegova je bila neverovatna“, zaključio je Ognjen za Pink.rs.

Izvor: Nova.rs/Pink.rs