GRAŠO PEVAO PRED ROD STJUARTOM: Petar u ulozi iznenađenja na venčanju decenije u Dubrovniku (VIDEO)

Juče je u Dubrovniku održano venčanje godine, ako ne i decenije! Naime, na večnu ljubav pred Bogom su se juče zakleli Liam Stjuart (Liam Stewart), sin legendarnog rokera sa titulom – Sir Rod Stjuarta (Sir Rod Stewart) i njegova izabranica Nikol Artuković (Nicole Artukovich), čiji koreni potiču iz Hrvatske.

Kako to obično biva kada su selebritiji ti koji se venčavaju, ispred crkve sv. Ignacija u Dubrovniku okupio se veliki broj sveta, da iz blizine vide svetske face koje su svojim dolaskom uveličali slavlje mladenaca.

Legendarnog Roda okupljeni su ga dočekali ovacijama, a on je samo dobacio „Tako sam ponosan“, prolazeći sa svojom partnerkom Peni Lankaster (Penny Lancaster), dok je majka mladoženje, bivša Rodova supruga, poznati model Rejčl Hanter (Rachel Hunter) došla ruku pod ruku sa sinom.

I dok su mnogobrojni svetski mediji izveštavali o ovom događaju iz Dalmacije, jedno izenenađenje za mladu bio je pun pogodak. Naime, reč je o dolasku Petra Graše koji je pevajući svoj veliki hit „Ako te pitaju moja ljubavi“ ušetao u dvoranu, a mlada iznenađena, a ali pevajući potrčala mu u susret ne verujući šta je snašlo.

Kako je taj deo izgledao, pogledajte na:

“Sretan sam što sam bio dio ove predivne večeri… Muzika, radost i poneka suza radosnica… Nicole i Liam Stewart-sretno!!!” – napisao je zu objavu Petar Grašo.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Freepik.com/Instagram/sirrodstewart