GOREĆE BALKAN: Tea Tairović zakazala prvi solistički koncert u Beogradskoj areni

Jedna od najtraženijih muzičkih zvezda na ovim prostorima, Tea Tairović, zvanično je zakazala svoj prvi koncert u Beogradskoj areni.

Pripreme za veliki spektakl krenule su od izlaska novog albuma „Tea“ koji je za svega nekoliko dana od objavljivanja, 31. maja, po broju pregleda i slušanja oborio brojne rekorde, a samo jedan od podataka je taj da je za svega 3 dana na muzičkim platformama preslušan preko 15 miliona puta.

Kako je najavila tokom večerašnjeg gostovanja u emisiji „Ami G šou“, koncert će se održati 21. septembra sa početkom u 21 čas.

Koncertom u Beogradskoj areni startovaće njena velika turneja koja će nositi naziv „Neka noćas gori Balkan“, po stihovima njenog velikog hita – „Hajde“.

Foto: Dušan Petrović

Publici će, osim starijih hitova sa prethodna dva albuma, koji su odavno prirasli za srca brojnih slušalaca, predstaviti i novi album „TEA“ na kome je dugo i vredno radila i koji je ujedno uvertira za veliki solistički koncert u Beogradu.

Kao veliki perfekcionista i neko kome je osim pesama jednako važan i scenski nastup, Tea za septembar priprema i posebne koreografije, koje će publiku ostaviti bez daha.
Podsetimo, Tea Tairović je 31. maja 2024. godine izdala treći po redu studijski album, sa čak 13 novih pesama i spotova za svaku od njih.

Album nosi naziv kratak i moćan naziv „TEA“, a nazivi novih numera su „Zbogom ljubavi“, „Bakšiš“, „Pozovi“, „Tea“, „Pec“, „Naivčina“, „Titanik“, „Ola“, „Nek ti je srećno“, „Udri“, „Ime mi je ljubav“, te numera „TEANUCCI“ koju je snimila popularnim reperom Nućijem, a koja je ujedno i jedini duet na albumu.

Kako se priča, ovo je Tein najskuplji projekat do sada, a cifra koja se spominje je daleko viša i od pola miliona evra.

Beogradska arena neće biti Tein prvi solistički koncert u Beogradu, pošto je već napunila Tašmajdan, ali je ovaj „zalogaj“ daleko veći.

Izvor: Nova.rs

Foto: Dušan Petrović /Promo