GOGA SEKULIĆ HIT NA INTERNETU: Pesma „Gusle đedove“ izazvala pažnju, ali ne onakvu kakva se očekivala…

Pevačica Goga Sekulić nedavno je objavila pesmu „Gusle đedove“ i napravila je pravi haos na društvenim mrežama – ali očito ne u tom pravcu kakav je bio proželjkivan.

Naime, najveći broj komenatara se odnosi na to kako su očekivali „neku rodoljubivu pesmu“, a ispostavilo se da je u pitanju sasvim drugačija numera čiji stihovi kažu „kao gusle đedove možeš da me sviraš“ – na osnovu kojih se dobija sasvim drugi utisak…

Ovi stihovi inspirisali su ljude da prave razne fore i mimove na internetu, a neke je ovo asociralo i na vezu glumca Lazara Ristovskog i njegove 39 godina mlađe devojke Anice Lazić, te su reči Gogine numere pisali ispod njihove fotografije sa letovanja.

„Ali što sam ja zamišljao Gusle đedove kao neku rodoljubivu pesmu, a ono k**vinska. Bravo, Gogo“, jedan je od komentara.

„Ali ona je stvarno snimila pesmu koja se zove Gusle đedove, ja ću poludeti od smeha’“, još jedan je u nizu komentara.

Goga je svojevremeno rekla da su nju reakcije veoma obradovale nakon što je pesma objavljena.

„Svesna sam bila da će naziv pesme izazvati reakcije i koliko vidim samo su pozitivni komentari. Najviše mi ljudi piše jer su oduševljeni time što se u pesmi čuju prave gusle, dakle nije samo naziv takav. Inače, autor numere je dečko iz Bosne koji već godinama živi u Americi, a aranžman za naše tržište uradio je Aleksandar Kobac“, rekla je ona, a preneo Kurir.

Svet Dijaspore / Izvor: Nova.rs