GLUMICI POZLILO U POZORIŠTU: Nataša Ninković primljena u Urgentni centar

Nataši Ninković pozlilo je u pozorištu gde je imala probu predstave nakon čega je završila u Urgentnom centru.

Kako Kurir saznaje, glumica je primljena u zdravstvenu ustanovu gde se još uvek nalazi.

Istaknuta predstavnica sedme umetnosti je u bolnicu došla u pratnji supruga Nenada Šarenca koji se nije odvajao od nje.

Bila sam u hodniku kada je došla Nataša. Suprug je bio sa njom. Ona je divna glumica i verujem da je sve u redu – rekla je pacijentkinja koja se tom prilikom zadesila u Urgentnom centru.

Podsetimo, tokom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“ Nataša je otkrila da je ceo život ranjiva.

Dosta sam pisala dnevnike ranije i skoro sam ih našla i iznenadila se šta sam pisala. Tu su sve bili moji snovi i shvatila sam da sve što je mlada Nataša tada želela ja sam ostvarila i otišla i dalje od toga. Kad sam to videla, rekla sam sebi: kad budeš u nekoj krizi ili misliš da ti nešto fali, ovoga ćeš se setiti. U mladosti sam često bila buntovna, bila sam borac i to nije bilo lako za moje roditelje. Bilo mi je sve to teskobno i tesno, Beograd mi je bio mali, a ne Trebinje. I danas se suštinski ne razlikujem previše, ali se osećam ispunjeno i ostvareno – rekla je ona i dodala:

Ceo život sam bila preosetljiva i nisam znala time da vladam. Mama me je zvala Kalimero, u smislu da sam samo plakala kad god me nešto povredi. I dan-danas sam ranjiva, samo što sam u poslednjih nekoliko godina naučila da se s tim nosim i sebi dajem dan ili dva da se s tim izborim. Ranije je to trajalo duže, ali sada ako me neko razočara, moram to da raščistim, ne mogu to napola. Onda kažem sebi: „Je l’ to tako – jeste“, onda idem dalje.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs