FINALE „ZVEZDE GRANDA“ 2024.: Pobednica Šejla Zonić u suzama, mentorka Ceca vrisnula (VIDEO)

Nakon devetomesečne pevačke borbe, rada i truda mentora da kandidatima priušte najbolje za njih, konačno je trijumfovao najbolji, a to je po mišljenju publike Šejla Zonić.

-Bilo je 529. 000 glasova, trećeplasirani je dobio 71.187, a to je Andrijana Petrišovska, drugosplasirani 102.103 Miki Sekulovski, dok je Šejla Zonić osvojila 132.014 vaših glasova– rekao je Saša Popović.

Finale Zvezde Granda za sezonu 2023/2024.

U trci za pobedu na kraju su ostali Miki Sekulovski, Šejla Zonić i Andrijana Petrušovska, a publika je izabrala da je ove sezone bila najbolja Šejla.

Šejla Zonić u suzama, Ceca vrisnula od sreće

Laskavu titulu zvezde “Granda“ ove godine ponela je Šejla Zonić (30) iz Bosne i Hercegovine, koja je tokom deset meseci takmičenja branila boje tima Svetlane Cece Ražnatović.

U samoj završnici Šejla se našla rame uz rame sa rokerom iz Makedonije Mikijem Sekulovskim, ali je prema rečima Saše Popovića na osnovu pristiglih rezultata odnela ubedljivu pobedu sa osvojenih 132.047 glasova publike.

Kada je čula svoje ime, Šejla je zaplakala od sreće, dok je mentorka Ceca Ražnatović vrisnula od sreće, a zatim je zajedno sa pobednicinim mužem Arminom snažno grlila.

Ubrzo su na scenu „Zvezda Granda“ izašli i Šejlini roditelji, a čim ih je ugledala, pobednica je grcala u suzama.

Titula nije sve sto je Šejla Zonić osvojila

Naime, kao pobednik „Zvezde Granda“ Šejla Zonić osvojila je statuu, pesmu, automobil, kao i kompletan marketing.

Ko je pobednica ZG Šejla Zonić?

Šejla Zonić ima 30 godina i rođena je u Nemačkoj gde su njeni roditelji izbegli tokom ratnih dešavanja, a nakon četiri godine, sa porodicom se vratila u Bosnu u selo Kamengrad kod Sanskog Mosta gde je odrasla.

Talentovana pevačica tvrdi da je počela da peva kada je naučila da govori, a sa samo šest godina imala je prvi kontakt sa klavirom na kome je sama odsvirala melodiju iz jedne serije.

Sa 11 godina je imala prvi javni nastup u Sanskom Mostu nakon čega je počela da nastupa, a pred kraj osnovne škole ona je radila nastup u svom gradu za Novu godinu kada je zaradila i prvi novac, ali priznaje da joj nije bilo lako što je ona morala da radi dok su se njeni drugari provodili.

Izvor: Grand/Nova.rs

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović