EVO KAKO JE ESTRADA SLAVILA BOŽIĆ: Maya, Darko, Tea, Katarina, Aleksandra, Tamara…

Najradnosniji hrišćanski  praznik juče i danas slave i predstavnici mlađe generacije domaće estrade, svako na svoj način, ali uglavnom u krugu porodice.

Obično svoje naslednike drže dalje od objektiva predstavnika sedme sile, međutim, ovog puta i to za Božić javnosti su predstavili svoje klince i klinceze…

Maja Berović prvi put pokazala naslednicu

Maja Berović po prvi put je pokazala svoju mezimicu objavivši set fotografija načinjen u prazničnom duhu i objavila ih uz komentar: “Srećan i blagosloven Božić svima koji slave. Želim vam sreću, mir i blagostanje. Hristos se rodi”.

Darko Lazić sa sinom po Badnjak

Na Badnje jutro Darko Lazić sa sinom je otisao u šumu po badnjak kako stari običaji i nalažu, a tu fotografiju je objavio uz komentar: “Tatina duša”. Izbor pesme je doduše diskutabilan…

Katarina Grujić sa suprugom i mezimicom

Grandova pevačica Katarina Grujić, praznike provodi sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem i ćerkicom, a za Bozic objavila je fotografiju iz svog doma gde je slatki trio pozirao pokraj jelke uz reči: “Mir Božiji, Hristos se rodi. Puno zdravlja, sreće i ljubavi vam želim. Neka vam je današnji dan na zdravlje i na spasenje”.

Tamara Militinović – prvi Božić sa naslednicom

Tamara Jevtić, poznatija po devojačkom prezimenu Milutinović, Božić je proslavila sa suprugom fudbalerom Darkom Jeftićem i ćerkicom a svoju sreću nije krila već je podelila sa svima presladak set fotografija zu komentar: “Pune ruke sreće. Srećan Božic drugari, Hristos se rodi. Prvi Božić“.

Tea Tairović i seksi fotke Trenutno jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Tea Tairović po sopstvenom priznanju solira, a za praznik je objavila set atraktivnih fotografija na kojima pozira u crvenoj haljini u maniru Maraje Keri uz reči “Hristos se rodi”.

Aleksandra Mladenović u krugu porodice

Grandova pevačica Aleksandra Mladenović praznike provodi sa porodicom, a na Badnje jutro je poranila u šumu po Badnjak, nakon čega je okačila fotku uz komentar: “Želim svima srećan i blagosloven Badnji dan”, da bi danas objavila i fotografije iz porodičnog doma uz čestitiku “Mir Božiji, Hristos se rodi”.

Tekst: Svet Dijaspore/Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Instagram/mayaberovicofficial/darkolazicofficial/katarinagrujic.doll/tamaramilutinovic/tea_tairovic/aleksandra_mladenovic