ESTRADNI FAJT KARLEUŠA – SEVERINA: Pored uvreda, isplivala i prepiska Duška i Seve! (FOTO)

Jelena Karleuša objavila je prepisku koju je Severina navodno vodila sa njenim suprugom Duškom Tošićem.

Rat između pevačica Jelene Karleuše i Severne Vučković  dobio je novo pogavlje, a sada je u sve umešan i fubaler, još uvek zvanični suprug JK Duško Tošić.  

Podsetimo, Jelena je nedavno napala koleginicu iz Hrvatske zbog izjava o Srebrenici, koje je dala pre dve godine u jednoj emisiji. Severina je tom prilikom rekla da je u pitanju bio genocid, nakon čega joj je Jelena uputila otvoreno pismo na Fejsbuku i pitala „ako je do plaćanja – koliko je Hrvatska platila za Jasenovac“.  

Tu se nisu zaustavile. Sudeći prema porukama koje je na svom Fejsbuk nalogu objavila upravo Karleuša, bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je na iste odgovorila u strogom tonu, a sada je uz njih, Jeleni poslala i poruku koja se može smatrati uvredljivom, na šta joj Karleuša nije ostala dužna.

„Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad“, napisala joj je Severina, nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pevačice na temu Srebrenice.

„I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim!“, odgovorila joj je Jelena.

Severina je verovatno pokušala da isprovocira JK time što joj je poslala privatnu prepisku sa njenim, još uvek zakonitim suprugom.

„Kako si Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negde na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, jel?“, glasile su neke od Tošićevih poruka, a Severina mu je u jednom momentu iznervirano odgovorila:

„Oprostite, ali ne razumem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli da pišete ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati“, uzvratila je Seve, na šta je Tošić odgovorio sa: „Okej!“

Izvor: Mondo.rs