Estrada nije štedela: Kad Ðani ženi sina – debele koverte, stan, dukati i „Rolex“ satovi (VIDEO)

Radiša Trajković Đani proslog ponedeljaka oženio je i svog drugog sina Marka koji je već duže vreme u zajednici sa Minjom sa kojom ima sina, a mlada je ponovo u blagoslovenom stanju.

Slađa i Đani ovom prilikom su okupili estradu, a svom sinu priredili gala slavlje.

Gosti su uglavnom donosili kovertu kao poklon, a kako domaći mediji pišu Marko je zaradio od veselja čak 150.000 evra. Kako se dalje navodi, mlađi sin folkera imao je 500 zvanica na svadbi, a žurka je bila luda i nezaboravna.

„Sve zavisi! Neki su široke ruke, a neki su i stipse! Kad nas kolega pozove na svadbu svoje dece, ne stavljamo ispod 200 evra u kovertu. Naravno, ako nam je neko bliži, bude i 500, pa čak i 1.000 evra. Čuo sam se s koleginicom koja je došla sa suprugom i rekla mi je da će staviti 400 evra u kovertu, pa sam ja poklonio 200“, priča pevač koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je siguran da je folkerov naslednik zaradio mnogo novca, piše „Informer“.

„Kad se sve sabere, uzeo je oko 150.000 evra! Đani i Slađa su platili veselje, pa sav novac ide Marku i Minji“, dodaje izvor za pomenute medije.

Na svadbi su se latili mikrofona Zorica Brunclik, Adil, ali i domaćin Đani. Poznate ličnosti, dobile su hrpu novca, a najviše od ponosne majke Slađe koja je jedva čekala da oženi sina.

Marko i Minja su se venčali u Hramu Svetog Save, a potom su napravili veliko gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu gde su okupili i veliki broj poznatih ličnosti.

Đani i Slađa su na dan venčanja za domaće medije otkrili da su sinu i snajki kupili stan, ali tu nije kraj poklonima.

Folkerova supruga Slađana iskoristila je ovo slavlje da obema snajkama, i Minji i Nini, pokloni dukate koji su njoj ostavili roditelji u amanet, pa je ovaj momenat čekala da ih obe obraduje, zbog čega se u sali i rasplakala.

Za mladoženju i mladu ponosni tata Đani spremio je po roleks od 15.000 evra i na venčanju je bio jedan od najveselijih.

Nedavno su Slađa i Ðani proslavili 27. godišnjicu braka, a kako je popularni pevač čestitiao supruzi pogledajte na snimku:

Izvor: Nova.rs

Svet Dijaspore