E sad smo svi zabrinuti za Anu Nikolić: Hronologija dešavanja na relaciji Ana-Saša-Lukas

Nakon jučerašnjeg javnog prepucavanja sa menadžerom Sašom Mirkovićem i kolegom Acom Lukasom, Ana Nikolić se uputila u rodno mesto i odatle objavila prilično bizaran snimak.

Na snimku se vidi kako Nikolićeva na ulazu u Donje Mutnice igra uz svoju omiljenu pesmu „Odakle sam ja“ koju izvode Cobi, a imala je i poruku za sve, spomenuvši i pokojnog oca.

„Ja svog oca nikada nisam obrukala niti razočarala kao čovek. I niko me neće stavljati u koš gde ne pripadam. Niko. Nikada. Ovo je sada pitanje časti. I zato – vidimo se na VMA“, napisala je pevačica u opisu storija.

Podsetimo, Ana se juče oglasila na Instagramu i Mirkoviću poručila da je „nečovek“, nakon čega je on na stranici svoje Hype produkcije objavio privatni snimak Nikolićeve tokom kojeg traži pomoć u vezi sa problemom sa kožom.

Ubrzo se njen kolega Aca Lukas oglasio i podržao njihovog zajedničkog menadžera Sašu Mirkovića:

„Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u Areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 sat, ona je trebalo, logično, da se pojavi u Areni najkasnije do 22 sata, jer koncert traje dva sata, ili malo više. A ona se pojavila u areni 23 časa! Naravno, da joj Mirković nije dozvolio da se popne na binu, jer je ovim činom pokazala ogromno nepoštovanje i prema njemu i prema meni, pogotovo što smo trenutno jedina dva čoveka na svetu, verovatno koji su bili radi i voljni da joj pomognu! Ne znam stvarno čemu pokušaj otrovne strelice u njenoj objavi, gde pominje kako ona nije Mirkoviću Aca Lukas, u smislu toga ne možeš sa mnom tako ili ovako“, napisao je Lukas.

A onda su usledile optužbe doskorašjeg menadžera Saše Mirkovića koje je preneo 24sedam_showbiz a koje su još više zabrinjavajuće:

Ana se nakon njegove objave oglasila i napisala pevaču da će njihovo sledeće viđanje biti na VMA:

„Vidimo se na VMA, jer ti prvi jako dobro znaš šta je istina… Ja i droga… Zaista nemam čak ni komentar. A dotični, koji te je doslovno pretvorio u biljku, organizovaće koncerte u zatvoru“, napisala je ona.

Izvor: Nova.rs

Svet Dijaspore