DRUGARSTVO KOJE TRAJE DECENIJAMA: Žika „Nikad nije kasno“ otkrio da mu je Ćira pomogao kad je bio na dnu (VIDEO)

Kako je dosadašnja praksa pokazala, estradna prijateljstva su obično na staklenim nogama, mahom zasnovana na nekim sitnim ili pak krupnim interesima, pa upravo zbog toga, kao i zbog jakih egomanija, pucaju.

Međutim, među retkim a svetlim primerima estradnog prijateljstva je svakako prijateljstvo između Žike Jakšića, urednika i voditelja emisije „Nikad nije kasno“ i pevača Dejana Ćirkovića Ćire.

Nešto starijim poznavaocima prilika na domaćoj estradi poznato je da se ovaj dvojac poznaje još iz perioda benda „Ritam srca“ u kome su obojica svirali, a kasnije su, nakon raspada „Slatkog greha“, zajedno sa Sašom Popovićem bili stalni članovibenda koji je nastupao sa Lepom Brenom.

Za sve one koji nisu znali, to je „TA“ povezanost na relaciji Saša (Grand) – Žika (Nikad nije kasno) – Ćira (Fenomenalno) koja ovaj trojac već decenijama drži u veoma bliskim prijateljskim odnosima i prkosi „zakonima džungle“ koji vladaju na domaćoj estradi.

Jednu od situacija koja pokazuje koliko su Žika i Ćira povezani, pokazuje Žikino nedavno gostovanje u jednoj emisiji gde je govorio o periodu kad mu je bilo teško, a kada mu je najviše pomogao upravo Ćira.

„Jedno vreme sam živeo kod Ćire u Štutgartu. On je tada ispraznio dečiju sobu, ja sam spavao u dečijoj sobici, a ćerkica je spavala sa njim i ženom u njihovoj spavaćoj sobi“.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac / Svet Dijaspore

Foto: Instagram/fenomenalnicira