„DOK SAM RADIO SA MOJIM ČASNIM BAUŠTELCIMA DOBIO SAM PONUDE ZA NOVE ULOGE“: Ammar Mešić posle rada na građevini u Beču odlučio da se vrati u Beograd! (FOTO)

Glumac Ammar Mešić koji je nakon otkaza u seriji „Igra sudbine“ odlučio da ode u Beč i zaposli na gradilištu iznenadio je fanove kada je otkrio da se posle više od dva meseca vraća u Srbiju.

 Vest o svom povratku podelio je na društvenoj X mreži objasnivši zašto se sada odlučio na taj potez.

On je otkrio da je dobio nekoliko ponuda vezanih za glumu i da se uskoro vraća svom primarnom poslu, ali će do tada, još neko vreme da „šljaka na baušteli“ dok ne zaradi još neki dinar.

„Vreme je!“, sumirao je Ammar na početku, a onda prisetivši se naslova jedne pesme nastavio:

Kako ide ona pesma o 72 dana? Na mom srcu leži rana…tako nešto. E pa nije 72 nego 62 i nije baš rana, al’ nije bilo ni lako. Toliko je prošlo otkad sam otišao iz Srbije, siguran da ću se vratiti kad u svojoj zemlji budem mogao da živim od svog rada. E pa – vraćam se! Vraćam se zato što imam gde, imam kome, a imam i zašto. Dok sam pečalbario u Beču, dobio sam dve uloge u pozorištu i dve uloge u serijama! Četiri uloge, u tri zemlje i tri grada onoga što sad zovemo region… Radiću svoj posao, zaigraću opet u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu. Biće naporno sve uklopiti, ali živeću od svog rada ko i uvek što sam živeo. U prethodna 62 dana naučio sam mnogo! Naučio sam da kad stare austro-ugarske kuće povuku vlagu, moraš da skineš pod, pa da kopaš sve dok ne ogoliš cigle podrumskog svoda. Pa sušenje, pa izolacija. Ali važnije od toga kako se rešava vlaga ili gletuje zid, naučio sam ili potvrdio ono što sam znao – dobrom će se dobro vratiti, obraz se gubi samo jednom, nema ništa časnije od poštenog rada. Vraćam se uskoro čim zaradim ovde još neki dinar. Jer uštedeo nisam. Trošio sam pošteno ko što sam i radio. Trošio zajedno sa ljudima koje sam upoznao ovde u Beču, sa mojim dobrim, poštenim, radnim i časnim bauštelcima. Vraćam se svakako pre drugog juna, da podržimsve one koji biraju borbu, ali i da kažem da sam i ja Beograd. Krećemo da menjamo!“ poručio je glumac na X mreži.

Tekst: Svet dijaspore