Darko Lazić iz bolnice „kači“ emotivne snimke: Pogledajte delić snimka sa nedavnog venčanja (VIDEO)

Nakon toga što se nedavno podvrgao još jednoj operaciji, ovog puta uklanjanju viška kože koja se pojavila posle naglog mršanja, Darko Lazić se nalazi u bonlici odakle ovih dana na društvene mreže „kači“ privatne emotivne snimke, te motivacione klipove na engleskom, kao i scene iz nekih kultnih filmova… Reklo bi se puca ga emocija…  

Reč je o arhivskim snimcima, koji su nastali u periodu koji njemu očito mnogo znače, a na kojima se vidi omaž ljubavi sa njegovom izabranicom Katarinom.

Pevač Darko Lazić nedavno se u tajnosti na večnu ljubav zakleo svojoj izabranici Katarini.

Njih dvoje u vezu su uplovili ubrzo nakon što je on raskinuo sa Barbarom Bobak, a Katarina se tada razvodila od supruga sa kojim ima dvoje dece.

Kako je Lazić kasnije, otkrio, njih dvoje su bili u ljubavi dosta ranije, pre nego što je Darko postao poznat i oženio se koleginicom Anom Sević.

Ipak, šutevi su im se ukrstili i ponovo su se sreli, te su nakon nekoliko meseci odlučili i da izgovore sudbonosno „da“.

Iako do sada nisu otkrivali nikakve detalje venčanja, Darko se sada oglasio na društvenim mrežama i objavio video koji prikazuje kadrove njihove veze, ali i snimak sa venčanja.

Zanimljivo je da je mlada za ovu priliku izabrala crnu haljinu neobičnog kroja.

Tekst: Svet Dijaspore / Izvor Nova.rs