„DA PRODAJETE DECU? E PA NEĆE MOĆI, OVO JE PROBLEM SVIH NAS“: Severina se oglasila nakon ročišta u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu (VIDEO)

Pevačica Severina Vučković pojavila se juče u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog ročišta vezanog za navodne uvrede koje je upućivala direktorki Osnovne škole Ljiljani Klinger i bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i omladine Gordani Buljan Flander.

Seve se odmah nakon ročišta obratila medijima ispred suda, a celo obraćanje objavila je na društvenoj mreži Instagram.

Zanimljivo da je optužnica protiv mene podignuta u rekordnom roku. U ovom postupku je, normalno, sve tajno. Jako smo dugo ovde bili… Pre pet godina, na konferenciji, sam pričala koji su ljudi uključeni u sve ovo, tad mi se nije verovalo. Postupak, inače, traje šest meseci, u mom slučaju traje 20 meseci! Država protiv mene diže optužnicu, nisam dobra jer govorim po medijima! Ja, ipak, verujem u pravdu – kazala je Severina u snimku, pa dodala:

Još jedan pohod na sud, ovoga puta Opštinski kazneni sud u Zagrebu. Drugo ročište, u optužnici podignutoj u samo 9 meseci, gde se teretim za „nametljivo ponašanje“, a to vam je kazneno delo. Istovremeno, ja vodim starateljstvo za dete 11 godina, i tu nema žurnosti i efikasnosti. Ja očito nisam našla svoju „Radost“ da rešava moje probleme, a kažu da sam „Lipa“. Ja tako „lipa i moćna“ vucaram se po sudovima 11 godina. I sistem boli briga. Naše dete nije jedino – ovo je problem celog sistema. P.S. Nikad ne bih išla u kafić gde „Radosti“ obitavaju, mesta gde se petlja i vrti s lovom… Al‘ da prodajete decu? E, nećete!

Severina je, inače, juče Milanu Popoviću trebalo da preda sina Aleksandra, ali to još uvek nije učinila.

Tekst: Svet Dijaspore