Foto: Getty Images

Da li znate koje boje treba da bude veš koji ćete nositi ispod bele košulje?

S dolaskom toplijeg vremena sve češće posežemo za nošenjem belih majica i košulja, ali istovremeno se javlja pitanje koju boju brushaltera obući ispod njih.

Naravno, bela boja brushaltera zvuči kao logičan odgovor, ali često naša želja za uniformisanjem stvori kontraefekat i naš torzo izgleda kao jednolična masa. Zato se kao bolja opcija nameće grudnjak bež boje. Priznajemo, on jeste vrlo praktično rešenje, ali nedostaje mu doza seksepila i onaj „wow“ efekat koji pogoduje da se zbog dobrog grudnjaka osećamo još bolje u svojoj koži.

Meghan Markle /  Foto: Profilmedia

Ispod bele košulje nosi se crveni brushalter

Otkrivamo vam modni savet koji će vas na prvu iznenaditi, ali one žene koje su ga isprobale kažu da radi posao – ispod bele majice treba da obučete grudnjak crvene boje! Iako je reč o upečatljivoj nijansi, u postizanju „maskirnog izgleda“ i stapanju s belom majicom deluje jednako dobro kao i grudnjaci u boji mesa. Iako je u to možda teško poverovati, nauka iza toga zapravo je prilično jednostavna.

„Koža ima crvene tonove, pa se crveni brushalteri prilično dobro stapaju pod belom košuljom“- otkriva Adrijen Koleon Gaskel, predstavnica francuske kuće donjeg veša „Simone Perele“.

Jessica Alba / Foto: Profilmedia

Obratite pažnju na podtonove!

Ipak, pre nego što se odlučite da isprobate ovaj trik važno je da obratite pažnju na jednu stvar! Naime, postoji značajna razlika između crvenog i ružičastog brushaltera pa pripazite na suptilne podtonove.

Da bi ovaj trik bio što efikasniji, potražite grudnjak tamno crvene boje (bliže bordo) i izbegavajte pink i jarke ružičaste tonove.

Celine Dion / Foto: Profilmedia

Kendal Jenner / Foto: Profilmedia

(Izvor: Blic Žena)