DA LI ON NAJVEĆI DŽIBER SPORTA? Proslavljeni MMA borac McGregor se baš trudi da zadrži ovu „titulu“

Proslavljeni MMA borac Konor Mekgregor (Conor McGregor) postavio je, pa obrisao spornu objavu prethodne godine koja je izazvala dosta bure.

Mekgregor, nekadašnji šampion lake kategorije u UFC i strašan udarač snimio je fotku na kojoj se vidi kako puši „džoint“.

Time je rešio da proslavi „dan 420“, odnosno dan koji slave uživaoci marihuane svakog 20. aprila.

„Ovo je dan 420, popušite celu kutiju ovoga“, napisao je Mekgregor u kasnije obrisanom postu na društvenoj mreži Instagram.

Mekgregor je pre tri godine tvrdio da ima najbolju farmu marihuane u Sjedinjenim Državama, pa mu ovo nije prvi put da pokazuje javno da puši tu biljku.

„Vrsta indika je dominantna, divan soj! Dolazi sa moje farme marihuane u Judžinu u Oregonu, gde se pravi moj ‘Tidlsport’. Testirali smo različite sojev, ova indika je dominantna, imamo mnogo kvaliteta u proizvodnji za naše fanove. Zemlja oko Oregona i Judžina posebno oduzima dah i imam najbolju farmu trave u Americi. Ne proizvodi ništa osim kvaliteta“, pričao je Mekgregor.

Naglašavao je istom prilikom i da je koristi prilikom oporavka, ali tri godine kasnije slika izaziva zabrinutost dela od Konorovih pratilaca.

Konor i u privatnom životu ne prestaje da pravi probleme, pa se tako potukao na sahrani svoje tetke Pamele.

Mediji su tvrdili da je sve počelo zbog toga što je uhvađen u toaletu sa tuđom ženom u toku odnosa.

Na snimcima iz paba se vidi ogroman broj ljudi koji učestvuje u tuči, a onda i Mekgregor koji u pratnji osiguranja beži iz objekta u kome se sve dešavalo.

Nakon toga se pojavio i svedok koji tvrdi da je upravo krivac slavni UFC borac jer je imao seks sa tuđom ženom u toaletu dok je trajalo odavanje počasti.

Ubrzo su ipak otkriveni, a svedok navodi da je učestvovalo u obračunu desetak muškaraca.

Onda se pojavio još jedan audio snimak u kom navodno Mekgregor pijanim glasom govori.

„Ubistvo, ubistvo. Svi napolje. Birkenhed je Mekgregorov“, govorio je glas.

Mekgregor je tada bio i pod istragom da je u toku meča finala NBA lige silovao jednu ženu u toaletu arene.

Tekst: Nova.rs

Foto: Instagram/thenotoriousmma