DA LI CRVENI VEŠ DONOSI SREĆU? Seka Aleksić otkriva „Ne nosim crvene gaće, idem bez gaća“

Već gdecenijama žene širom planete u svoj stajling za najluđu noć obavezno uvrste i crveno donje rublje, jer ono – donosi sreću u narednoj godini onoj koja ga nosi.

Nije poznato od kada datira ovo sujeverje, niti iko sa preciznošću može da kaže odakle je poteklo i da li stvarno „radi“,  ali jedno je sigurno – tekstilna industrija na ovom mitu zarađuje milione.

Nedavno je u jednom intervju za Kurir.rs,  Seka otkrila da ce najludju noc provesti radno a evo sta je jos otkrila…

Seka Aleksić uveliko je počela sa pripremama za doček Nove 2024. godine, gde će zabavljati beogradsku publiku u jednom luksuznom hotelu.

Pevačica je progovorila o privatnom životu i planovima, a na samom početku otkrila je kakva joj je bila odlazeća godina i da li je imala neostvarenih želja.

– Za mene je ova godina bila radna, ništa se spektakularno nije desilo. Bila je dobra, jako sam srećna. Bitno je da nema ništa negativno što bih volela da zaboravim. Uplovila sam u modni svet, radim na novom albumu. Sve je bilo kako sam planirala. Nemam neostvarene želje, ne želim nešto preterano, sve što sam poželela se i ostvarilo – rekla je Seka.

I ove godine za doček pevaš u Beogradu. Da li se plašiš konkurencije?

– Svake godine najveće zvezde nastupaju u Beogradu. Ovaj grad je centar svega, ne plašim se konkurencije. Ovde ima mesta za svakog. Nikad se nisam plašila.

Foto: Freepik.com

Imaš li neki posebni ritual za doček? Kažu da crvene gaćice donose sreću.

– Nemam rituale, ne nosim crvene gaće, idem bez gaća. Meni je bitno da lepo izgledam i da nosim udobnu haljinu. A ako to nije slučaj, ne ometa mi nastup.

Svet Dijaspore/ Izvor: Kurir.rs