Da li bi se venčali na stadionu „Barselone“?  Barsa iznajmljuje stadion „Camp Nou“ za venčanja, a evo i cena

Španski fudbalski klub Barselona omogućuje parovima da organiziraju venčanja na njihovom stadionu Camp Nou. Objavljeni su različiti paketi koje parovi mogu da izabru za organizaciju slavlja na slavnom stadionu.

Najjeftinija opcija, koja je u „Foundation Lounge-u“, košta 1.600 evra i najprikladnija je za venčanje a manjim brojem zvanica od 25 do 50 ljudi. Najskuplja opcija je „Grandstand Hall“, koja nudi izlaze s pogledom na teren.

Tu stane između 300 i 1.000 ljudi te se može rezervisati po ceni od 13.500 evra. Postoji i opcija za rezervaciju terase Camp Nou koja košta između 6.000 i 7.000 evra, zavisno o posećenosti i ona daje omogućnost gostima da detaljnije vide stadion. 

Foto: Twitter

Prilikom bukiranja određenog paketa, parovi dobijaju i šest sati korišcenja odabranog prostora, te pomoć hostesa. 

Osim venčanja, navijačima se nudi i prilika da zaigraju na terenu. Između 6. i 11. juna mogu da plate 300 evra za sat vremena igranja na „Camp Nou-u“, a prijatelji i porodica mogu da gledajui njihovu igru na stadionu ukoliko plate dodatnih 30 evra.

Inače, Barselona je u financijskim problemima i nedavno su objavili da moraju da ostvare prihod iznad 500 miliona evra do 30. juna kako bi nadomestili gubitke.

https://www.fcbarcelona.com/en/tickets/come-play-at-camp-nou

Izvor: Index