BAŠKARENJE U LUKS VILI: Jovana Jeremić pozirala u provokativnom kupaćem kostimu i poručila – na meni je sve prirodno! (FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno se preselila u svoj novi dom, vilu u Grockoj koju je dobila od svog partnera Dragana Stankovića.

Seksi plavuša ne krije koliko uživa u čarima luksuzne nekretnine i pratioce na društvenim mrežama neretko obraduje provokativnim fotografijama i video snimcima.

Ovog puta ona je zabeležila jednu fotku dok se sunčala pokraj bazena i podigla veliku prašinu u tigrastom kupaćem kostimu koji je istakao bujne obline i ravan stomak.

– Jedna jutarnja. Onako, spontana. Ovo je samo početak. Perfect body. Ja sam jedan ozbiljan eksperiment svim mladima da im dokažem da je prirodna lepota ono što je s*ksi. Na meni je sve prirodno – napisala je ona u opisu.

Voditeljka se nedavno prvi put javno oglasila i rešila da stane na put „koleginicama koje su se bavile ovom tematikom“.

Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim – jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću… Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim – rekla je Jovana.

Tekst: Svet Dijaspore