„AKO MORAŠ DA STAVLJAŠ POLNI ORGAN NA TACNU DA BI PREHRANILA DETE, DOKLE SMO ONDA DOŠLI?!“: Sanja Marinković žestoko „pecnula“ Milicu Dabović zbog snimanja za „OnlyFans“ (VIDEO)

Voditeljka Sanja Marinković često se nađe na meti kritika zbog britkog jezika i mišljenja koje kaže na glas pa mnogim poznatim ličnostima ume da stane na žulj.  

U poslednjoj emisiji „Magazin IN“ koja se emitovala juče, Sanja je između ostalog ugostila bivšu košarkašicu Milicu Dabović koja je u Srbiji među prvima počela da se snima i fotografiše za popularni sajt „Only fans“.

Dabovićeva zarađuje veliki novac na takav način, ali mnogi je osuđuju i smatraju da to nije primereno jer je majka.

Sličnog stava bila je i Sanja kojoj je zasmetalo što se plavokosa dama šali na račun polnih organa i svoje telo stavlja „na tacnu kako bi prehranila dete“.

Tvoje šale na račun polnih organa, kako se to zove, koje kruže internetom… Kakva je to vrsta šale? Mogu i ja da se skinem gola ovde, ali nije primereno – rekla je Sanja Marinković u svom stilu Milici Dabović.

– To je pica. Pica koja se jede… To je da privučeš muškarca – objasnila je Milica.

Sigurno imaš neki cilj što si ga privukla… – kazala je voditeljka.

Da bi kliktao na sajt i stizao mi novac, tako je. Ovde me svi osuđuju! U Srbiji niko ne gleda tvoju suštinu, da si majka… – navela je Dabovićeva.

Ne mogu da te gledaju kao majku kad pokazuješ donji veš! Čekaj, polako – ubacila se voditeljka.

A zašto da ne? Ljudi se ne osuđuju tako, ne gledaju kao korice hleba… Treba da otvoriš čoveka, da vidiš šta ima unutra! Ima li dva bubrega, da li je to zdravo… Ne konzumiram cigarete, alkohol, gazirane sokove, ništa, sportski život živim! Zaspim sa svojim detetom u 10 uveče! – kazala je Milica.

Mi, žene, smo postale polni organ, to je najveća tuga. Ako ti treba polni organ da daš na tacni da bi hranila dete, dokle smo onda došli… – dodala je Sanja.

Polni organ, tako je… Daš sebe! – istakla je Milica.

Rekla si da ideš u krevet u 10, ne baviš se onim zanatom, je l’… Nisi prostitutka? – kazala je potom Sanja, koja nije odustajala od škakljive teme.

Još uvek nisam… – rekla je Dabovićeva.

– Nemoj tako, sad ću da ti bipujem ovo! Inače si nadrljala… – rekla je Sanja.

Ja imam muškarca koji ima razumevanja. Ne smeta mu ovo što ja radim – istakla je Milica.

Ta šala sa picom je meni zasmetala, iskreno. To mi je bilo previše. To je ozbiljan poraz tvog samopoštovanja – zaključila je Sanja.

Tekst: Svet Dijaspore