AIRCASH: Online plaćanje bez bankovne kartice? I to je moguće!

ACMC sigurna kartica i onlajn kupovina

Plaćaj gotovinom online kupovinu

Online plaćanja sve su popularnija. Nekada zbog jednostavnosti, a najčešće zbog činjenice da je izbor na online shop-ovima puno veći, a cena često niža nego u radnjama.

Ali često se brinemo da li je naša bankovna kartica sigurna za takva plaćanja, na njoj je često naša plata ili ušteđevina.

Bilo bi sjajno kada bismo imali posebnu karticu samo za online kupovinu… Dobra vest je što takva kartica već postoji!

Prepaid kartica koju svako mora da ima!

Puno sigurnija opcija od bankovne kartice na kojoj je tvoja zarada je kartica koja nije vezana na banku, a sa njom upravljaš sigurno i sa aplikacijom.

Takva je upravo Aircash Mastercard prepaid kartica[MP1] ! Namijenjena je za Internet kupovinu i plaćanje na prodajnim mestima u celom svetu, a upravo je nesigurnost u plaćanje karticom jedan od razloga nastanka ove kartice.

Aircash Mastercard prepaid- tvoja kartica za siguran online shopping

Jedno od glavnih obeležja Aircasha – upravo je sigurnost. Zbog mogućnosti određivanja dnevnih i mjesečnih limita, kontrole potrošnje i sigurnosti, Aircash Mastercard prepaid kartica je idealna za online kupovinu  bez straha od krađe podataka.

Aircash Mastercard prepaid kartica se ne veže na ime i prezime te se s njom ne može da se ide minus što daje dodatnu sigurnost pri kupovini.

Do nedavno su nam krađe novčanika ili torbica bile najveća briga, a sada brinemo i o online sigurnosti.

Bilo u fizičkom ili online svetu, uz ovu karticu nema panike.

Na Aircash karticu sami postavljamo limite koristeći besplatnu Aircash aplikaciju[MP1] . Poznato je da Stanje na Aircash novčaniku odgovara stanju na kartici, pa možemo postaviti dnevni ili mesečni limit u iznosu u kojem želimo – s kartice nije moguće potrošiti više od toga. Ili možemo napuniti svoj Aircash iznosom koji nam je potreban za kupovinu, pa nam je u trenutku kupovine raspoloživ tačan iznos sredstava. Ako uz sve to postoji briga da li je online kupovina bila sigurna za tvoju karticu, jednostavno uđeš u Aircash aplikaciju i jednim klikom privremeno zaključaš karticu. Ili dodaš novu, jer Novčaniku ih možeš imati pet!

Kako do najsigurnije kartice u par minuta

Posjeti najbliže prodajno mjesto [MP1] Aircash partnera i kupi Aircash Mastercard prepaid karticu za samo 30 kuna(3,98€).  Instaliraj besplatnu Aircash aplikaciju s kojom ćeš povezati svoju karticu.

Aircash Mastercard prepaid kartica u Austriji je trenutno dostupna na više od 1000 prodajnih mesta kao što su: Tabak Trafik, OMV i BP benzinske pumpe (British Petroleum).