Aircash omogućio besplatno slanje novca u Tursku: Evropski fintech koji olakšava svakodnevicu 

Aircash je licencirana institucija za elektronski novac registrovana pri krovnom evropskom regulatornom telu “European Banking Authority” (EBA), te ovlašteni pružalac financijskih usluga na švajcarskom tržištu.

Ovaj inovativni viševalutni mobilni novčanik s vlastitom “prepaid” karticom jednostavan je za korištenje i omogućava najbrže slanje i primanje novca samo jednim klikom.

Aplikacija je besplatna, za nju nije potreban bankovni račun ili kartica, a slanje novca prema inostranstvu se odvija u sekundi – potreban je samo mobilni telefon i Aircash aplikacija.

Osim brzog slanja novca između Aircash korisnika, novost je pružanje posebnih usluga za sve osobe koje žive u Austriji i Njemačkoj, a imaju nameru da šalju novac u Tursku.

Aircash je korisnicima omogućio uslugu instant slanja novca na turski bankovni račun bez nadoknade! Drugim rečima, dovoljan je samo mobilni telefon i besplatna Aircash aplikacija, i novac na turski IBAN se šalje s nekoliko klikova, u trenutku i besplatno!

Lansirana je i medijska kampanja za sve koji iz Austrije i Njemačke prate poznatu tursku Super Ligu (Süper Lig).

Foto: Screenshot

Tokom najgledanijih turskih utakmica u kojima igraju turski prvoligaši kao što su: “Galatasaray”, aktuelni prvak Turske, “Fenerbahçe”, “Beşiktaş”, gledaoci će imati priliku da vide i Aircash reklamu.

Aircash omogućuje svojim korisnicima široku paletu mogućnosti skladištenje novca. Korisnik sam bira način koji njemu najbolje odgovara – svoj Aircash novčanik može napuniti bankovnim karticama, uplatom s drugog Aircash novčanika ili direktno gotovisnkom uplatom. Aircash je jedini mobilni novčanik koji korisnicima nudi mogućnost uplate gotovine na prodajnim mestima partnera.

Aircash Mastercard Prepaid kartica

Karticu za najsigurnija online plaćanja moguće je kupiti na prodajnim mestima poput benzinskih pumpi ili prodavnica za samo 5 evra, a moguće je karticu Aircash jednostavno naručiti putem interneta na sajtu Amazon.de.

Kartica je dostupna odmah, bez komplikovane procedure, bez dokumentacije. Potpuno je neobvezujuća za korisnika, nema mesečnog troška niti naknade. Svu potrošnju, određivanje limita, kontrolu potrošnje, korisnici prate u svojoj Aircash aplikaciji i to u realnom vremenu. Isključivo je vezana za Aircash novčanik, a iznos na Aircash novčaniku je raspoloživ za trošenje na kartici.

Aircash je trenutno prisutan na gotovo 100.000 prodajnih mesta i broji preko pola miliona korisnika na tržištima Hrvatske, Slovenije, Austrije, Nemačke, Češke i Rumunije.

Foto: Screenshot

Za dalje informacije kliknite na:

Aircash Mastercard Prepaid kartica