Aircash: Neko tvoj treba hitno keš? Može da ga ima iste sekunde!

REŠIO SAM PROBLEM SLANJA NOVCA FAMILIJI!

Nije lako kada smo daleko, a deo porodice je ostao kod kuće.

Česte su situacije da želimo da pomognemo i pošaljemo novac, još češće da im taj novac hitno treba, a mi se onda snalazimo kako bi ga najbrže poslali.

Nekad je to „po prijatelju“, ponekad šaljemo autobusom, a nekada idemo na šalter i plaćamo visoke provizije, a opet novac nije odmah tamo gde je potreban.

Stalno tražimo još bolje i brže načine da pomognemo najbližima, ali kad je hitno, onda je hitno – novac je potreban odmah, pa čak i par sati čekanja traje predugo.

A onda mi je prijatelj rekao za Aircash. I stvarno, od tada ovakve situacije rešavam mobilnim telefonom i jednim klikom. Bez banke, bez posrednika, bez papirologije ili mesečnih troškova.

Postoji nov način slanja novca

Prvo preuzmi besplatnu Aircash aplikaciju [MP1] i kupi Aircash Mastercard pripejd karticu [MP2] za samo 5 eura. Kartica nema ime, nije vezana na banku niti bankovni račun, nema mesečnih troškova, ni ugovora.

Tajna je u tome što je Aircash kartica vezana na tvoju Aircash aplikaciju. Čim uplatiš novac na aplikaciju, iznos je dostupan za korištenje na kartici – može se odmah podići na bankomatu, platiti u radnji ili online. Drugim rečima, uplaćuješ iznos na aplikaciju, a kartica gde god da je, isti sekund taj novac može da se koristi.

Kupi čak do pet Aircash kartica i svaka može da troši novac s tvoje Aircash aplikacije. Ako se brineš da će s jedne kartice otići više novca nego što treba, u aplikaciji podesiš limit (dnevni ili mesečni), i to je maksimalni iznos koji onda može da se potroši.

Kako staviti novac na Aircash aplikaciju?

Ako imaš gotovinu i ne želiš da šalljes preko računa, kupi kešom A-bon (tu su lokacije za kupnju) i skeniraj ga u Aircash aplikaciji. Novac odmah „legne“ u aplikaciju i odmah je dostupan i na kartici.

Osim ovog načina uplate gotovine, možeš u aplikaciju uneti i svoju bankovnu karticu i tako uplatiti na Aircash sa svog bankovnog računa.

Ti se nalaziš u jednom gradu, a tvoje kartice u drugom – kontroliši ih s Aircash aplikacijom gde god da se nalaziš!

Aircash Mastercard prepaid kartica u Austriji je trenutno dostupna na više od 1000 prodajnih mesta kao što su Tabak Trafik, OMV i British Petroleum. Pronađi najbližu lokaciju [MP1] za kupovinu kartice i kupi je već danas!