AIRCASH među prvih pet brzorastućih tehnoloških kompanija u Srednjoj Evropi!

Svake godine „Deloitte“ nagrađuje brzorastuće tehnološke kompanije koje impresioniraju neverovatnim stopama rasta. U konkurenciji su se ove godine našle 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija Srednje Evrope (Technology Fast 50 Central Europe) gde su se okupile najbrže rastuće tehnološke kompanije u Srednjoj Europi prema najbržem rastu prihoda u razdoblju od četiri uzastopne godine.

Ove godine je kompanija Aircash, mobilna aplikacija i digitalni novčanik, zauzeo 4. mesto i prepoznat je kao vodeća srednjoevropska tehnološka kompanija sa gotovo 6.000% rasta prihoda.

Uspeh ovogodišnjeg programa, koji je oborio rekord s najviše prijava, govori o izuzetnom potencijalu kompanija koje su se našle na popisu. Kompanija Aircash prepoznata je kao top pet najboljih brzorastućih tehnoloških kompanija u srednjoevropskoj regiji među gotovo 400 drugih kompanija iz srednjoevropskog regiona koje su ušle u ovaj globalno priznati program.

„Biti među prvih pet najbrže rastućih kompanija u srednjoj Europi samo nekoliko godina nakon osnivanja naše kompanije je za nas veliki vetar u leđa. Nije lako radikalno i trajno promeniti način funkcionisanja tradicionalne industrije, a ova su priznanja pokazatelj da idemo u dobrom smeru. Činjenica da smo ove godine otišli iz Hrvatske na nekoliko novih tržišta EU (Slovenija, Austrija, Nemačka, Rumunija) značajno je uticala na naš rast, a dalji planovi širenja dodatno će ojačati našu globalnu poziciju. Visoko 4. mesto na ovogodišnjoj lestvici 50 najbrže rastućih privatnih ili javnih tehnoloških kompanija u Srednjoj Evropi važno je priznanje našoj kompaniji od strane globalne revizorsko-konsultantske kuće Deloitte.“ izjavio je Hrvoje Ćosić, predsednik Uprave Aircasha.

Aircash  je financijsko-tehnološka kompanija iz regiona, koja je nastala u Hrvatskoj, i donosi inovativne i brži način plaćanja i slanja novca u celoj Evropskoj Uniji i izvan nje.

To je mobilna aplikacija koja je ujedno „digitalni novčanik“ u kome se čuva novac.

Nije vezan za banku niti uz bankovni račun, za njega nije potrebno da posedujete bankovnu karticu. Dodatno, uz Aircash je sjajna stvar i Aircash Mastercard Prepaid kartica, koju je moguće kupiti za samo 5,-evra na više od 5.000 prodajnih mesta širom EU.

Kartica je vezana za aplikaciju, što znači da su sredstva na aplikaciji dostupna za korištenje karticom. Jedna od najvećih inovacija je mogućnost uplate gotovine na Aircash aplikaciju, koja je onda automatski dostupna za online kupovinu, kupovinu u prodavnicama ili podizanje na bankomatima s Aircash karticom.

Aircash je aplikacija s prepaid karticom koja menja financijsku svakodnevicu!

Aircash Company unter den Top Fünf der schnell wachsenden Tech-Unternehmen in der Region Mitteleuropa – Aircash Wallet