Zvanično saopštenje Šakire i Pikea  +Da li je ova crnka kriva za njihov razvod?

Slavni par, pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike, juče su potvrdili da se rastaju  nakon što su zajedno proveli 12 godina i dobili dva sina.

Kao glavni razlog raskida pominje se fudbalerova nevera, a strani mediji su preneli da ga je Šakira uhvatila „na delu“ sa dosta mlađom hostesom.

Nakon što su se u medijima pojavili navodi da su se rastali, kolumbijska pevačica i španski fudbaler zvanično su se obratili javnosti i priznali da više nisu zajedno.

„Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju“, bilo je sve što su napisali u zajedničkom pismu poslatom agenciji EFE.

Kako se nedavno pisalo, Pike je prevario svoju životnu saputnicu. Prvo se je navedeno da je to učinio sa majkom svog saigrača Gavija, ali ispostavilo se da je navodno u pitanju jedna dvadesetogodišnja studentkinja koja radi kao hostesa u Barseloni. Pike je počeo kući da dolazi kasno noću i pijan, pa je Šakira posumnjala da joj je neveran.

On se odselio iz zajedničke kuće i vratio se u svoj momački stan, a pisalo se i da je pevačica 28. maja imala napad anksioznosti, zbog čega je završila u bolnici.

Sada se, u jeku skandala, oglasila i jedna navijačica Barselone, Suzi Kortez, tvrdeći da je Pike i njoj slao nepristojne ponude, ali je ona do sada ćutala iz poštovanja prema Šakiri. 

„On je bio taj koji mi je poslao prisnu poruku. Jedini igrači Barse koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira ovo nije zaslužila“, rekla je ona za El Diario NY.

Suzi je otkrila da je Pike njen broj dobio od bivšeg predsednika Barselone, Sandra Rosela.

„Interesovalo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvek me pitao za zadnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Mesi dobija toliko pažnje od mene“, zaključila je Suzi.

Ni Šakira, ni Pike, još uvek nisu komentarisali ove navode.

Izvor: Nova.rs