Zar i ti “sine Brute”? Toni Centinski nastupio u trenerci omiljenog brenda srpskih narodnjaka (VIDEO)

Proteklog vikenda je u Opatiji održana Dora, na kojoj je birana pesma koja će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji.

Pošto se bar malo slegla prašina vezana za pobednike – grupu Led 3 i njihovu pesmu “Mama ŠČ”, retroaktivno su medije prostudirale čitavu Doru…

Tako je na red došao i Toni Cetinski koji je nastupio u revijalnom delu, međutim, njegovo maestralno izvođenjenje palo je u drugi plan jer medije su prvo komentarisale njegovu frizuru, pominjući tretman presađivanja kose, a ono što je nekima odmah zapalo “za oko” je zapravo bio stajling koji je Toni odabrao za scenu…

Naime, Toni Cetinski je u Opatiji nastupio u trenerci koja je bila prepuna logotipa brenda “Philip Plein” (Filip Plejn) sa sve milionima šljastecih kristalčića po njoj.

Nije do trenerke, do Tonija je… Elem, ovaj vid koketiranja na granici sa kičom nije svojstveno za ovog legendarnog pevača i miljenika publike u čitavom regionu.

Šta kažu medije u Hrvatskoj

Kolege iz Index.hr pronašle su na sajtu ovog brenda da trenerka trenutno košta 3.510 evra na sniženju, a da joj je puna cena bila čak neverovatnih 7.800 evra.

Foto/Screenshot

Dok je Dnevnik.hr prikupio komentare sa društvenih mreža od kojih su neki: „Cetinski voli bling“, „Blago onom tko te ima, tko te nosi“, „Može se, ima se“, „Ne bih ovo nosila ni da košta 100 kuna“…

Portal Svet Dijaspore je već pisao o ovom ominjenom brednu srpskih narodnjaka, pa da vas podsetimo:

Gong se začuje kad god zaradi pola miliona, a zaposleni se oblače u Teletabise kod miliona: Predstavljamo vam omiljenog dizajnera domaće estrade – Philipp Plein – SVET+ (svetplus.eu)

Tekst: Svet Dijaspore

Foto: