VIŠI SUD U BEOGRADU PRESUDIO: Miroslav Ilić jeste Devinov biološki otac, pevač doneo neočekivanu odluku!

Mirjana Antonović se godinama bori da dokaže da je pevač Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, a Viši sud u Beogradu po drugi put je doneo odluku u korist nje i njenog naslednika.

Naime, Mirjana se oglasila na Fejsbuku i navela da je zaključeno da su Devin i Miroslav otac i sin.

Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da će njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije – napisala je ona u objavi na Fejsbuku.

Podsetimo, Devin i njegova majka žive u Americi, dok u Srbiju dolaze samo zbog ročišta ili starih prijatelja, a pre nekoliko meseci Devin je postao otac.

Tekst: Svet Dijaspore