Upravo ono što nam svima treba za praznike: „Sreća“ Jelene Krstić ulepšaće vam dan! (VIDEO)

U moru muzičke hiperprodukcije, retko se dogodi da čujete nešto drugačije od onoga što je trenutno u trendu, a još ređe da vam ulepša dan na prvo slušanje.

Elem, nedavno je upravo jedna takva pesma ugledala je svetlost dana, a portal Svet Dijaspore želi da sa vama podeli „Sreću“ Jelene Krstić.

Ko je Jelena Krstić

Jelena Krstić je završila džez akademiju u Gracu, magistar je klasičnog, pop i džez pevanja, mentor i muzički pedagog svoje škole „Jelena Krstić Vokal Coach“.

Jelena je profesionalna pevačica o kojoj najviše govori to da je godinama bila u stalnoj postavci pratećeg benda Hose Felisiana (Jose Feliciano), vlasnika globalnog božićnog hita „Feliz Navidad“,  sa kojim je zajedno nastupila na „Polar Music Price“ u pratnji „The Royal Stockholm Philharmonic Orchestra“ te pevala za Stinga i Viktoriju, prestolonaslednicu švedske krune.

Deluje vam poznato?

Domaća publika Jelenu će prepoznati kao ćerku nekadašnjeg učesnika takmičenja „Nikad nije kasno“, kada se zajedno sa tatom Simom Simićem pojavila na malim ekranima u pomenutoj emisiji „Grand Produkcije“.

Toni Cetinski bio zatečen Jeleninim pevanjem

Pre devet godina na konceretu Tonia Cetinskog u Beču, popularni pevač pozvao je da mu se neka devojka iz publike pridruži na bini da bi zajedno izveli pesmu „Kad žena zavoli“. Javila se Jelena, a Toni ni slutio nije sa kim deli stejdž dok sa njom nije podelio mikrofon… Kako je tada izgledao nastup Tonija i Jelene pogledajte na snimku:

Kao što se iz priloženog da zaključiti, Jelena je odavno pod reflektorima velikih svetskih bina, obišla je zemljinu kuglu na turnejama na kojima je bila prateći vokal, a sada je došao čas da ova talentovana i nadasve harizmatična pevačica objavi svoj prvenac na srpskom!

Portal Svet Dijaspore Jeleni sreću sa „Srećom“ i očekuje uskoro još neku pesmu koja će nas poneti na krilima dobrih vibracija.

Portal Svet Dijaspore / Svetlana Nenadović Glušac