TRIJUMF ŽENSKE ENERGIJE: Fantastična premijera sajma „Business Expo“ u Beču (VIDEO)

Beč je sinoć bio domaćin premijernog izdanja „Business Expo“, inovativnog događaja koji je evoluirao iz originalne ideje sajma „Žena ženi“. Organizovan od strane udruženja „Boss Ladies“, ovaj sajam je okupio preko 30 izlagača iz oblasti zdravlja, lepote, mode i umetnosti u prestižnom „Palais Wertheim“ u samom centru grada.

Veče je obilovalo elegancijom i stilom, pri čemu je interijer palate bio pažljivo dekorisan, ističući ženski senzibilitet za estetiku. Posetioce je na ulazu dočekao crveni tepih, a celokupan program je bio organizovan do najsitnijih detalja. U zvaničnom delu programa održana je promocija knjige „Ljubav(nica) Milice Marić“, dok su muzički segment sajma obogatili svojim nastupom violinistkinja Tanja Paucanović i DJ Đuro.

Poseban deo večeri bila je lutrija za posetioce, gde su srećne dobitnice otišle kući sa vrednim nagradama koje su donirali izlagači. Ovo iznenađenje dodatno je uveličalo atmosferu i pokazalo organizacionu maštovitost „Boss Ladies“.

Organizatorke, koje su već poznate po svojoj inicijativi i preduzetničkom duhu, imale su puno razloga za slavlje nakon sajma. Završna proslava održana je u klubu „SFRJ“, koji je bio jedan od sponzora događaja, gde su se učesnici i gosti opustili i proslavili uspeh prvog „Business Expo“ sajma zu nastup sjajnog sastava „Hot Mess“.

Prvi utisci su izvanredni, a entuzijazam koji je sajam izazvao među učesnicima i posetiocima već je doveo do najava druge edicije sajma zakazane za jesen. Sa ovakvim startom, „Business Expo“ obećava da postane ključno mesto okupljanja za preduzetnice i inovatorke iz celog regiona, promovišući žensko preduzetništvo u najboljem svetlu.

Kako je bilo sinoć pogledajte na video zapisima koje Vam ekskluzivno donosimo:

Boss Ladies

Uskoro velika foto-reportaža samo na sajtu Svet Dijaspore…

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Fotos & Videos: Svet Dijaspore