SVAKI PUT MORAM DA „GUGLAM“ IME OSOBE KOJA ME VREĐA I UVEK VIDIM NEKE ZADRIGLE DEBELE MUŠKARCE: Jelena Karleuša nije štedela reči za sve koji je negativno komentarišu u javnosti! (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša zbog autentičnog izgleda i stajlinga često je na meti kritika, a sa pojedinim kolegama sa javne scene je na ratnoj nozi jer je poznata po tome da nikom ne ćuti i uvek glasno govori svoje mišljenje.

Ona je veliki ljubitelj društvene mreže Instagram gde joj fanovi uglavnom šalju izjave poznatih i uvek je u toku kad se o njoj komentariše negativno, ali kako kaže, kada vidi ko plasira te reči o njoj često mora da „gugla“ koje su osobe u pitanju.

Neverovatno mi je to da svaki put kad mi jave da me neko vređa u javnosti, ja moram da guglam to ime da bih uopšte ukapirala o kome je reč. Uvek vidim neke grozne likove, neke zadrigle debele neokupane muškarce koji imaju fizionomiju orangutana ukrštenog sa homosapijensom, nekakvi narkomani ili neke žene koje je plastični hirurg očigledno operisao sekirom, pa polio kiselinom. Ljudi, budite realni… Ja mogu iz sažaljenja da odgovorim, ali… Nekako i to ne ide – napisala je Jelena na svom Instagram storiju.

Prisetimo se, Karleuša je nedavno osula paljbu po pevačici Editi Aradinović, kao i reperu Nućiju, dok je pre nekoliko meseci bilo nesuglasica sa Majom Berović, Darom Bubamarom a nije štedela ni glumicu Slobodu Mićalović.

Tekst: Svet Dijaspore