SEVERINA SINOĆ UPLAKANA PORUČILA SA JAHORINE: Podigla srdnji prst i prošaptala „Je*ite si mater“! (VIDEO)

Pevačica Severina Vučković sinoć je održala koncert na Jahorini.

Ovo je bio nje prvi nastup nakon što joj je nedavno Vrhovni sud u Hrvatskoj oduzeo sina Aleksandra i puno starateljstvo dodelio dečakovom ocu, biznismenu Milanu Popoviću.

Severina je izašla na binu i publici se obratila emotivnim govorom u kom je rekla koliko joj je teško, ali se i zahvalila svima koji joj pružaju podršku.

„Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se“, počela je Seve.

„Pre svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage… Kako mi je lepo predsednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj… Da ovih dana uopšte smognem snage ustati iz kreveta i ispratiti dete u školu i da svima vama koji mi dajete neizmernu ljubav pokušam lično se zahvaliti. Ne smem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene. Moj inboks na Instagramu je pun. Mnoge od vas dele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine, majku dve curice da idu ocu zlostavljaču, koji ih je obe silovao“, pročitala je Severina i dodala:

„Kažu da moramo ćutati i biti pokorni kad su deca u pitanju. Ja sam ćutala uporno i pokorno, druga strana je pričala, a ja sam čekala i verovala hrvatskom pravnom sistemu, kao što to žene u Bosni veruju. Ćutala sam dok mi nisu prvi put oduzeli dete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organizovanoj otmici dece kad su bogati i moćni očevi u pitanju. I ja neću stati, i nadam se da i vi, sve žene iz BiH nećete stati“.

Ona je nešto kasnije zapevala pesmu „Rođeno moje“ koju je i posvetila sinu, a ova numera nastala je pre nekoliko godina, kada joj je starateljstvo prvi put oduzeto. Njoj je glas drhtao kada je počela da peva, te je u jendom trenutku zaćutala, očiju punih suza, i pustila publiku da peva. Ipak, kasnije je uspela da otpeva pesmu do kraja, a onda je poslala otvorenu poruku svima koji žele da je odvoje od deteta.

„Jer što me nije ubilo… neće me ni ubiti“, rekla je ona izmenivši malo tekst pesme, a tada je dobila aplauz. Na kraju je ponovo izmenila reči i umesto „na meni kola nek se slome“, otpevala „na njima kola nek se slome“ i podigla srednji prst.

„Je*ite si mater“, moglo se pročitati sa pevačicinih usana u tom trenutku.

Izvor: Nova.rs

Foto: Instagram/severina