Sandra Afrika: Želim da se udam i mislim da mogu da budem dobra supruga

Sandra Afika ovih dana je sebi priuštila kratki predah te uživa pod suncem crnog kontinenta čiji je naziv udenula u svoje estradno ime.

Nedavo je pevačica  progovorila o svom ljubavnom životu, momcima, bivšim ljubavima, ali i karijeri. Ona nikada nije želela da govori o detaljima svojih veza, a sada je otkrila i zbog čega.

– Ništa kod mene nije bilo 100 posto, zato nikad nisam konkretno pričala o ljubavi. Sve što se dešava, dešava se sa nekim razlogom, tako treba da bude. Sada sam zadovoljna na mnogim poljima. Ljubav je sada po strani, mnogo radim, ali nema veze, mislim da ću i ja doživeti neku veliku ljubav. Želim da se udam i mislim da mogu da budem dobra supruga.

Ona se osvrnula i na početak svoje karijere, pa otkrila da je preživela pakao od strane kolega, te da ju je tada jedini podržao menadžer i sada već bivši partner.

– Htela sam da odustanem. Na početku karijere kada su me svi sabotirali, nisu me prihvatali. Tada sam želela da odustanem od svega. Mikiša je bio tu uz mene i on me podržao… Nije mi dopustio da padnem. Verovao je u mene. Mislim da svima u životu treba jedan Mikiša.

Svet Dijaspore / Izvor: Pink.rs