BUKTI RAT – JK: “Brukaš i romsku i albansku zajednicu” / Edita: “Spavala si mi sa dečkom”!

Rat između pevačica Jelene Karleuše i Edite Aradinović se ne stišava.

JK: „Brukaš i romsku i albansku zajednicu… U poređenju sa mnom izgledaš kao da prosiš ispred semafora“, Edita objavila privatnu prepisku u kojoj je Karleuša vređa, a onda joj se ponovo javno obratila.

Sve je počelo kada je Edita u negativnom kontekstu komentarisala Jelenine albume „Alfa“ i „Omega“, a potom je sinoć na Instagramu objavila niz šokantnih tvrdnji o tome kako je Karleuša, navodno, spavala sa njenim dečkom.

Jelena je, potom, na pomenutoj društvenoj mreži Editu nazvala „narkomankon i psihopatom“ i rekla da je ova, navodno, „promenila ime, veru i lični opis“. Iako je objavu u međuvremenu obrisala, Aradinovićeva joj nije ostala dužna. „Ne znam koliko će istrajati tvoj ‘apel’ na medije. Ne znam što si se toliko uzbudila, ja tebe ne krivim, i rekla sam ti da te gotivim, a sada još više, jer si mi pomogla da uvidim koliko sam čista i moćna. Ljudi smo, grešimo, opraštam ti sve. Samo si ispala džukela, i digla ego tom, kako ti kažeš, ‘nesrećniku’, nisam ja ta koja će da te uči u životu, budi sigurna“, napisala je Edita, pa dodala:

„Stvarno šteta (za mene), ipak ništa od dueta… Mama Jeca do pet jutros pisala i brisala, i na kraju ispade da je ‘ipak vesla sisala’. Dragi mediji, znate da sam bez dlake na jeziku, tako će biti i ovog puta. Spremite se za jedno dugoročno druženje, mnoštvo sadržaja i novi album koji će biti posvećen Karli i Alfi u pokušaju“.

Ona je objavila i prepisku sa Karleušom i pokazala da joj je koleginica uputila niz uvreda.

„Šizo, ti opet na lekove za šizofreniju uzimaš kokain? Brukaš i romsku i albansku zajednicu. Ne znam koliko razumeš srpski, ali potrudiću se da te vratim na fabričku verziju, izrašće ti i ona odsečena surla i dlakavi mladež na njoj, da kao ulična gatara imaš pod stare dane od čega da živiš. Ona sjajna ćelava čelenka će sjajiti uglancana na adekvatnom odeljenju u ‘Lazi’ pre toga. Nisam ja kriva što se nesrećnici kojima vračaš lože na mene, u poređenju sa mnom izgledaš kao da prosiš pored semafora i to bez većeg uspeha“, napisala joj je Jelena.

„Mama, ostala si budna do kasno, javi mi za duet ako hoćemo da ga radimo. I smiri se, ne nerviraj se“, odgovorila je Aradinovićeva, a u jednom od narednih storija ponovo se dotakla svog bivšeg dečka sa kojim je Jelena, navodno, bila.

„Nisi jedina pevaljka koja je prošla kroz njegov novčanik, opusti se. Ja sam i dalje za duet – javi se i odblokiraj me, volim te… Tako da ovde nije on poenta, nego to što je trebalo da pokažeš da si Omega stavom, stilom, ali dobro razumem te, u tvoje vreme se drugačije živelo… I ne preti tužbama jer je moja municija mnogo jača od tvoje“, zaključila je ona.

(Nova.rs )

Da podsetimo …

„Mama Jeco, SPAVALA SI MI SA DEČKOM – džukačko ponašanje!“

EDITA je šokirala javnost kada je iznela optužbe na račun Karleuše…

Na crnoj listi Jelene Karleuše od prošle godine se našla i Edita Aradinović, nakon što je rekla da joj se ne dopadaju njeni novi albumi, iako je prisustvovala promociji istih. Karleuša je tada istakla da je „razočarana“, a nešto malo kasnije u javnost je isplivala i njhova privatna prepiska. Tu nije bio kraj iznenađenjima, te su tako njih dve nastavile s prepucavanjem.

Međutim, nakon toga su se strasti između nekadašnjih dobrih koleginica stišale, ali na kratko. Edita je sada šokirala javnost kada je iznela skandaloznde optužbe na račun Karleuše.

– Pomešala si, džukačko ponašanje je to što si mi spavala s dečkom jer tvoj album nije „moja šoljica čaja“. A o njemu tek da ne govorim. To je džukačko ponašanje mama Jeco, ali i dalje te gotivim jer nisi ti kriva što si takva… Idete jedno uz drugo, majke mi, napisala je Edita.

Podsetimo, mlada pevačica se pre par meseci pokajala zbog reči koje je izjavila na račun Karleuše, te joj se tada javno obratila i obrazložila zbog čega se na takav način ponela prema njoj:

– Iskreno, jezičara sam. Ja sam samo rekla iskreno „not my cup of tea“ u smislu da obožavam njene stare pesme i pevala sam ih do skoro. Onda se desio taj bezveze postupak, ja nemam problem sa egom do te mere. Neka ostane na ovome, svakako joj želim sve najbolje, izjavila je Edita na jednoj crnogorskoj televiziji. (Kurir.rs)

Izvor: Nova.rs / Kurir.rs