PRIZOR KAO IZ BAJKE: Seka Aleksić pohvalila se raskošnom uskršnjom dekoracijom (VIDEO+FOTO)

U domu poznate pevačice Seke Aleksić sve je podređeno najmlađima. To se pogotovo može primetiti u vreme praznika, kada mama Jakova i Jovana da sve od sebe da u njihovom domu napravi pravu bajku.

Ovog puta folkerka je prevazišla samu sebe, jer dekoracija izgleda kao da je pozajmljena iz nekog holivudskog filma za najmlađe.

U prvom planu su predivne plišane zeke, buketi raznobojnog cveća, šarena jaja svih oblika i dimenzija… Najveće jaje pripalo je najmlađem članu porodice, Jovanu, koji jedva da je uspeo da ga obuhvati rukicama.

Mada veliku pažnju posvećuje prazničnoj estetici, muzička zvezda ističe da to ne čini zbog pomodarstva:

Prihvatam da svako bira i živi život onako kako želi, ali smatram da ono što nasleđujemo, ono što se već dva milenijuma prenosi s kolena na koleno ne sme da postane stvar trenda i da se menja. Tradicija i običaji deo su svakog naroda. Toga se ne smemo nikada odreći – rekla je Seka svojevremeno.

Folk pevačica, koja se može pohvaliti fantastičnom karijerom, ne krije da joj najviše prija uloga mame i supruge. Zbog toga za svoja tri momka: Veljka, Jakova i Jovana sa zadovoljstvom priprema i najlepše specijalitete, kako slane, tako i slatke.

Domaćinske poslove olakšava joj i činjenica da u svom raju u Staroj Pazovii ima baštu u kojoj uspeva organsko povrće, a nađe se i nekoliko kokošaka, pa u kuhinji uvek ima svežih jaja

Sekini sinovi Jakov i Jovan učestvovali su u pravljenju dekoracije, ali i u farbanju jaja.

Izvor: Hello/Blic.rs