PRESEDAN U SVETSKOM ŠOUBIZNISU: Dragana Mirković najhumanija osoba među zvezdama!

Turneja „Do poslednjeg daha“ Dragane Mirković traje već gotovo dva meseca, a na toj mega-giga ex YU turneji na kojoj je, pored Brene i Čole, naljveća Balkanska zvezda održala na desetine koncerata koji su svi od reda imali humanitarni karakter.

Naime, Dragana je pred početak turneje saopštila da će u saradnji sa lokalnim humanitarnim organizacijama pomoći najugroženije porodice u tom kraju. Rečeno-učinjeno! Mnogi od započetih akcija se već privode kraju, a Dragana je svojom dobrom namerom usrećila na desetine dece i njihove porodice od Vardara pa do Triglava.

Dragana se ovim nesebičnim i nadasve humanim gestom upisala u anale muzičke industrije, ne samo u regionu već i u svetu – jer takav gest nije zabeležen u istoriji svetskog šou biznisa.

I dok se mnogi pitaju odkle joj toliko snage i energije da odrzi toliki broj koncerata, Dragana nastavlja sa koncertima te je poslednji u nizu održala je u Podgorici, gde je takođe odrzala rec kada je humanitarni karakter koncertne turneje “Do poslednjeg daha”  u pitanju.

Poseta manastiru Ostrog

Boravak u Crnoj Gori, Dragana je iskoristila da poseti jednu od najvećih pravoslavnih svetinja – Manastir Ostrog.

Dragana je do Ostroga otisla u pratnji svog tima, a fotografiju sa svojom decom Markom i Mauelom okačila je na Instagram storiju uz reči “Mojs svet, moje svetinje”, što je izazvalo buru u domaćim medijima.

Foto: Instagram/dragana_mirkovic

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Instagram/dragana_mirkovic_fan_srbija