PERIOD DARIVANJA: Nabavite svoj poklon na vreme!

Decembar je mesec kada polako ali sigurno ulazimo u predpraznični period, te uz okićen grad i božićne pesme koje se čuju sa svih radio stanica, počinjemo da razmišljamo o adekvatnim poklonima za praznike koji su pred nama.
Pošto je pronalazak pravog poklona za svoje bližnje, poslovne saradnike i partnere  ili pak Slavu kod rođaka i kumova, jedan od najtežih zadataka koji zahteva puno vremena, Medinarium Shop Wein, Spirituosen & Geschenke online kaufen | Medinarium je za vas pripremio  sjajnu ponudu.
Darujte sa stilom
Medinarium Shop je prodavnica organiskih proizvoda koja nudi širok izbor pčelinjih proizvoda, najkvalitetnijih vina i rakije koje Srbija ima, te za sve one koji žele da poklone nešto originalno i kvalitetno, upakovano u ekskluzivne kutije sa mašnama, pripremila je šaroliku ponudu svojih proizvoda.
Učestvujte u odabiru proizvoda koji će se naći u poklon-kutiji
U Medinariumu je moguće kupiti već pripremljen poklon sačinjen od određenih kombinacija proizvoda ili pak možete sami da učestvujete u odabiru artikala koje želite da se nađu u poklonu. Individualni odabir proizvoda čini poklon veoma originalnim i daje lični pečat kako onog ko daruje, tako i onog kome je poklon namenjen.
Darujte najbolje što Srbija ima – Ekskluzivno a povoljno
Cene se kreću počev od 25 evra, pa do onolikog iznosa koliko vi želite da odvojite za jedan ekskluzivan poklon.

Medinarium / Brühlerstraße 7/1 / 2340 Mödling / Österreich

Email: office@medinarium.com / Tel.: +43 676 48 00 417 /www.medinarium.at

Svet Dijaspore/ S.N.G.

Foto: Promo/Freepik.com