Ovacije za Anđelku Prpić na premijeri filma „Al je lep ovaj svet“ u Beču

Proteklog petka u Beču održana je svečana internacionalna premijera filma „Al je lep ovaj svet“ koji je istovremeno prikazan u dve prepune bioskopske sale bioskopa „Cineplexx Millennium City“.

Nakon projekcije filma pred ovdašnjom publikom poklonili su se glavna glumica Anđelka Prpić, glumac i scenarista Andrej Šepetkovski, producentkinja Aneta Ivanović i izvršna producentkinja Aleksandra Filipović.

Popularnost glumice Anđelke Prpić u međuvremenu postala je planetarna, tako da je šarmantna glumica u Beču „pobrala“ ovacije publike nakon prikazivanja filma, a zatim ju je u foaeu bioskopa dočekao poduži red fanova koji su želeli da se fotografišu sa njom.

Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, izvršna producentkinja Aleksandra Filipović i producentkinja Aneta Ivanović (s.l.n.d.)
Ovacije za Anđelku
Peđa Ljubojević, direktor „Adria Filma“, producentkinja Aneta Ivanović, glumac i scenarista Andrej Šepetkovski, glumica Anđelka Prpić i Lora Ðurović „Adria Film“ (s.l.n.d.)
Miljenica i ovdasnje publike – Anđelka Prpić sa fanovima

Film „Al je lep ovaj svet“ biće prikazan u bioskopima u Nemačkoj 30. oktobra i 6. novembra, a na Malti i u Pragu biće prikazan u nedelju 30. oktobra.

Više infotmacija na:

https://www.adriafilm.com/ulaznice/

Svet Dijaspore

Foto: Promo / Adria Film