OČISTIĆU SE, OVAJ ČOVEK MI SE GADI, NE MOGU OČIMA DA GA GLEDAM: Aneli odlučila da abortira, Janjuš zaplakao kao kiša (VIDEO)

Aktuelna rijaliti učesnica, Aneli Ahmić, donela je odluku da prekine trudnoću.

Naime, ona i njen partner Marko Janjušević Janjuš su pre samo nekoliko dana saznali da će postati roditelji, a sada je ona donela konačnu odluku.

Evo odlučila sam, očistiću se, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme, ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan – rekla je Aneli.

Janjuš je odmah po ovoj njenoj rečenici izašao iz Bele kuće, te je sa Zolom sve vreme sedeo i ćutao, pušio cigaretu, a po svemu sudeći, nije mu bilo svejedno zbog ove, Aneline odluke.

Podsetimo, Aneli Ahmić je u rijalitiju „Elita“ uradila test na trudnoću, koji je bio pozitivan.

Ovo je od Boga, izgubio sam brata i vidiš šta se sad dešava… Samo me muči što smo se svađali. Ja to želim jer sam radio to sa nekim koga volim i u koga sam se zaljubio – rekao je Janjuš plačući.

Ja nisam svesna… Sinoć sedim, krvarila sam i zvala sam Anitu. Ja sam odmah osetila simptome, znala sam da mi se nešto dešava. Imala sam kiselinu, tako sam i celu trudnoću imala – nastavila je Aneli.

Izvor: Blic.rs