Obara se Ginisov rekord: Ako poznajete neku Milicu Jovanović, recite joj da se javi!

Kada smo pozvali sve Milice Jovanović da nam se jave kako bi zajedno oborili Ginisov rekord iz Tokijanismo ni slutili da ćemo za tri dana imati već 221 prijavu.

Naime, u prošlu subotu je u Tokiju oboren Ginisov rekord kada se u jednom bioskopu okupilo 178 ljudi sa istim imenom i prezimenom – Hirokazu Tanaka. Tako je oboren prethodni rekord iz 2005. koje su držale 164 žene sa istim imenom i prezimenom – Marta Stjuart (u Njujorku).

Color Media Communications, kao organizator velikog broja događaja organizuje obaranje Ginisovog rekorda u Srbiji: Ako poznajete neku Milicu Jovanović recite joj da nam se javi na mejl: maja.guzijan.cpg@gmail.com

U bioskopu u Tokiju 178 Hirozaku Tanaka na jednom mestu: „Ginisov“ rekord koji oboren je u subotu 29. oktobra

Planiramo do kraja godine da u jednom od bioskopa u Beogradu oborimo postojeći Ginisov rekord i na jednom mestu okupimo bar 180 devojčica, devojaka i žena koje se zovu – Milica Jovanović.

Sve učesnice obaranja Ginisovog rekorda dobiće prigodne poklone i ručak a ukoliko ne žive u Beogradu – i plaćene putne troškove iz svog mesta stanovanja (za one iz inostranstva: pitajte organizatore).

Naše Milice Jovanović će u bioskopu imati prilike i da poslušaju nekoliko izvornih narodnih pesama posvećenih ovom lepom ženskom imenu.

„Za tri dana smo dobili 221 prijavu! Verujemo da će ih biti preko 250 i ako se bar 180 njih pojavi dogovorenog datuma u Beogradu – oborićemo rekord!“, kaže Bojana Jakimov iz Color Media Communications.

Izvor: Nadlanu.rs

Foto: Freepik.com