Njeno veličanstvo – kožna jakna: Dodajte oštrinu svom izgledu

Kožna jakna je već dugo važan deo naše garderobe. Ovaj svestrani predmet prati nas skoro svake sezone, pomažući u kreiranju modernog svakodnevnog izgleda. Zbog svoje svestranosti, kožne jakne se lako uklapaju u svaki stil i garderobu. Mogu se kombinovati sa haljinama i tako produžavati život vašim omiljenim predmetima letnje garderobe u jesen, sa farmerkama i raznim pantalonama, kao i stvarima sportskim komadima.

Ali ne izgledaju sve kožne jakne isto. Štaviše, zastareli modeli u velikoj meri kvare čak i najzanimljiviji autfit. Zato, evo kakve modele bi trebalo da birate.

Bez kožne jakne nema dobrog jesenjeg autfita, ali demode model može sve da pokvari. Ovo su najmodernije kožne jakne za sezonu 2022/2023. 

Najmodernije kožne jakne:

Ogromna bajkerska jakna

Kožna jakna je postala pravi simbol moderne garderobe. Sada su aktuelne jakne slobodnog kroja. Oversize bajkerske jakne mogu se naći u asortimanu gotovo svih modernih brendova, a zbog svoje svestranosti, takvi modeli ostaju u ormaru dugi niz godina.

Motociklistička jakna

Jedan od glavnih trendova jeseni 2022. je motociklistička kožna jakna. Mnoge poznate ličnosti i influenserke su počele da se pojavljuju u njima. Svetli modeli, jakne sa printom, klasični crni, braon i mlečni tonovi – sve je sada dobrodošlo. Uparite ih sa farmerkama, kožnim pantalonama ili teksas suknjama i štiklama inspirisanim 00-im.

Kratke jakne

Visoki struk i dalje drži vodeću poziciju među trendovima. Zato, idealno rešenje je kratka jakna. Uparite je sa farmerkama, šortsom, pantalonama i suknjom visokog struka… Zahvaljujući ovoj kombinaciji, moći ćete da vizuelno produžite noge,  takođe i naglasite sam struk, što figuru uvek čini izraženijom.

Bomber jakna

Bomberi su takođe na listi obaveznih za sezonu jesen-zima 2022/23. To mogu biti komadi u klasičnim bojama poput crne i braon, ali mogu biti i svetlije – roze, crvene, plave i zelene, kao i varijacije sa štampom ili resama.

Koža u boji

Lako je diverzifikovati svoju svakodnevnu garderobu uz pomoć svetle odeće. Akcentni predmet u garderobi, poput kožne jakne u boji, transformisaće ceo izgled. Izbor treba napraviti u korist modela u  zelenoj, plavoj i roza boji.

Izvor: lepotaizdravlje.rs