MOJE DETE SE BAVI MANEKENSTVOM, NJU TEK ČEKAJU VELIKI PROJEKTI: Jovana Jeremić oštro o kritikama koje dobija zbog šminkanja petogodišnje ćerke

Voditeljka Jovana Jeremić našla se na meti kritika nakon što je objavila snimak njene naslednice Lee koja je našminkana i sa neseserom šminke ide u vrtić.

Jovana se ovim povodom oglasila i otkrila da se njena ćerka uveliko bavi manekenstvo, te da je zaštitno lice mnogih brendova.

Zbog toga su je osudili i kritikovali na društvenim mrežama, zbog čega je reagovala i Jovana.

– Šminkam je i šminkaću je i u budućnosti, jer se moje dete uveliko bavi manekenstvom i zaštitno je lice mnogih brendova. Šminka je dečja i sve je kids linija, za decu. Dušebrižnici da gledaju svoj život i da urede svoje živote i da vaspitavaju decu kako žele, ali sigurno je da moju ćerku neće oni vaspitavati, nego ja. Za razliku od njih, moja ćerka je vaspitana da voli, a ne da mrzeći bolje od sebe komentariše druge. Vaspitana je da radi od malih nogu, a ova šminka je samo početak. Nju tek čekaju veliki dečji projekti čiji ćete biti svedok 2024. godine – rekla je voditeljka.

Inače, Jovana Jeremić se nedavno razvela od supruga Vojislava Miloševića sa kojim je dobila naslednicu Leu. Oni su nakon razvoda ostali u idealnim odnosima i zajedno brinu o njihovoj ćerki.

Izvor: Telegraf.rs/Blic.rs