Ludi provod u klubu Cream – Pogledajte kako se vlasnik Lugner-a provodio na „White City“ žurci (FOTO + VIDEO)

U sredu, veče uoči praznika, u nedavno otvorenom klubu „Cream“ u Beču održana je sjajna žurka pod nazivom “White City Party” o kojoj će se još dugo pričati…

Kao što i sam naziv žurke govori, reč je žurci na kojoj je moralo da se ispoštuje samo jedno pravilo i dođe odeven u belom, asocijacija na beli grad ili ti Beograd je sasvim jasna…

Tako su u “Lugner City-u”, na čijem poslednjem spratu se nalazi klub “Cream”, u kasnijim večernjim satima počeli da pristižu gosti, fensi stajlingovani u belom.

Za sjajnu atmosferu pobrinuo se fenomenalni trojac u sastavu: DJ Ashke, DJ Bale i MC Franky Dark´o koji su svojim umećem pokazali da su profesionalci za pultom koji znaju da naprave štimung.

Mnogobrojne zvanice i gosti su tako uz popularne melodije i ritmove koji su se menjali iz časa u čas, đuskali i veselili se do u kasno u noć.

Najveseliji među njima, bio je vremešni gospodin, glavom i bradom Richard Lugner, vlasnik čitavog kompleksa “Lugner City“ i prepoznatljivi Celebrity glavnog grada Austrije – što je za svaku pohvalu kada se uzmu u obzir njegove godine. Elem, Richard Lugner ovom prilikom je iznova pokazao kako godine apsolutno ne znače ništa i da su samo slovo na papiru.

Kako je bilo na “White City” žurci pogledajte na fotkama i video zapisima koje vam donosimo…

Richard Lugner, vlasnik čitavog kompleksa “Lugner City“ i prepoznatljivi Celebrity glavnog grada Austrije
Fenomenalni trojac u sastavu: DJ Ashke, MC Franky Dark´ i DJ Bale (sa leva na desno)
Na White City Party proslavio je svoj rođendan – Dejan Vasić, vlasnik kluba Cream (levo)
Legenda Bečke klubske scene, poslovođa Cream kluba Dejan Nukić (desno)
Za ovaj vikend, klub Cream je predvideo takođe lud provod

Ekipa portala Svet Dijaposre

Foto: Club Cream/Greta V. Naumann

Video: Svet Dijaspore