Lepa Brena: Imala sam mnogo nepristojnih ponuda

Pevačica je tokom svoje karijere prošla mnogo toga, a nisu je zaobišle ni nepristojne ponude.

Poslednjih godina često smo čuli jezive ispovesti naših poznatih ličnosti, a Brena je u emisiji „Amidži šou“ otkrila kakvo je bilo njeno iskustvo.

„Imala sam sreću da sam imala ‘Slatki greh’ koji su bili moja porodica i moja zaštita, ali bilo je raznoraznih zamki, šta mi se nudilo, da ostavim ‘Slatki greh’, šta bi mogla da uradim, bilo je loših iskustava. Mislim da ne postoji žena koja nije dobijala nepristojne ponude, pogotovo lepe i uspešne žene, možda čak i one koje nisu ni lepe ni uspešne, ali koje su pevačice, glumice. U današnje vreme se žene otvaraju i pričaju šta su i kako doživele, krile su godinama, danas se situacija promenila. Ne postoji iz moje branše žena koja nije imala traume, nepristojne ponude“, priča pevačica i dodala:

„Bilo je mnogo nepristojnih ponuda. Najviše je bilo ponuda kad sam tek počela, šta bi mi sve bilo obezbeđeno pod uslovom da ostavim „Slatki greh“ i kako će taj neko od mene da napravi čudo, da ću biti veoma uspešna. Kao kad oženjeni muškarac kaže devojci: ‘Ja ne volim svoju ženu, pitanje je dana kad ćemo se razvesti’, sve su te lažne nade i gluposti“, rekla je Brena.

Ognjen ju je potom upitao kakve su to nepristojne ponude bile i da li su neki moćni muškarci želeli da budu sa njom.

„Nije bilo baš toliko eksplicitno, ali to je bio paket, pošto je tada bilo sasvim normalno za devojke koje su nepoznate, koje žele da uspeju, da je to paket. Sigurno da nijedna žena koja je danas javna ličnost neće pričati šta je prošla i ko joj je svašta nudio, pogotovo ako ima decu, porodicu i ako taj koji joj je nudio to i danas živ“ istakla je pevačica.

Foto: Instagram/lepabrenaa

Izvor: Nova.rs