KAO SAV NORMALAN SVET: Holivudska zvezda Kijanu Rivs šeta sam po Kragujevcu! (VIDEO)

Holivudski glumac Kijanu Rivs, zvezda filmova „Matriks“ i „Džon Vik“ stigao je juče u Kragujevac gde će večeras nastupiti sa svojim bendom „Dogstar“ na otvaranju festivala Arsenal.

Kako je već poznato, zvezda filmova „Matriks“ i „Džon Vik“ ima običaj da šeta sam kroz grad u koji je došao, pa su ga tako dan ranije uslikali u Zagrebu kako sedi na podu ispred jednog hotela, a slično je bilo i Kragujevcu. Oni koji su ga sretali, kažu da se ljubazno javljao, šetao je ulicama sa bubnjarem Robertom Mejlhausom toliko nonšalantno da ga mnogi nisu ni prepoznali.

To je bio slucaj i u Zagrebu:

Kako smo saznali, bend odmara u hotelu uoči večerašnje svirke u Kneževom arsenalu i njihovo izlaženje i dalje aktivnosti se zbog brojnih fanova koji su danas došli u ovaj grad drži u tajnosti.

Rivs je imao i određene zahteve, te se na rajder-listi našlo svega nekoliko skromnih želja:

– Prva i najvažnija stavka jeste da je sve čisto, da li je to čisti led, čisti toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rok bendove, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u rajderima, može da se nađe u prodaji ovde – istakla je Maja Cvetković, članica grupe E-play i organizatorka Arsenal festa i dodala da će biti i nekoliko ljudi iz obezbeđenja što je standardna procedura kada su tako velike zvezde u pitanju.

Alternativni bend iz Los Anđelesa koji, osim Rivsa koji svira bas gitaru, čine pevač i gitarista Bret Domrouz i bubnjar Robert Mejlhaus, obnovio je aktivnost posle pauze duge dve decenije, objavivši treći album „Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees“ za svoju nezavisnu izdavačku kuću “Dillon Street Records”.

Povodom povratka benda „Dogstar“ na scenu, Kijanu je istakao da mu je obnavljanje rada grupe bilo u mislima već duže vreme: – Nedostajalo mi je naše zajedničko stvaranje pesama, koncerti… Sva trojica smo rekla – radićemo ovo, hajde da snimamo album. Za mene je ’Dogstar’ strast kojoj sam se s oduševljenjem vratio posle svih ovih godina!

Izvor: Nova.rs