JK se ne zaustavlja: Nakon Prijovićke i Brene, Karleuša isprozivala i Teu Tairović (FOTO+VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša već danima konstantno iznosi uvrede na račun svojih koleginica.

Ona je najpre muziku Aleksandre Prijović okarakterisala kao „treš“, a potom je negativno prokomentarisala i Lepu Brenu.

Naime, jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike, Lepa Brena, bila je gošća drugog koncerta u Areni Aleksandre Prijović.

Brena se na velikoj sceni pojavila u neobičnoj crnoj kreciji sa brojnim svetlucavim detaljima.

Karleuši se stajling naše popularne pevačice nije dopao, te je svoje mišljenje podelila na mreži „Iks“.

„Ko oblači onako moju voljenu Brenu i zašto taj nije u zatvoru zbog zločina?“, napisla je Karleuša na pomenutoj mreži, a potom je prokomentarisala Breninog dizajnera:

„Joj sad mi rekoše da mučeni Boris Demode pravi Breni onaj pakao Ljudi, taj nesrećni lik nije nikakav dizajner, prijavio se na audiciju za igrače, za moj koncert na Ušću samo da bi me upoznao, kao moj fan. Naravno nije prošao, ali je počeo da mi šalje neke lančiće koje je pravio i meni bilo žao pa sam mu pomogla i dala hleb u ruke. A onda je lik počeo da priča bajke kako se druži sa mnom, čuva mi decu itd pa sam ga odje*ala. Pevačice, pazite se lažnih dizajnera.“

Ipak, ona se tu nije zaustavila, te je sada „potkačila“ i Teu Tairović, i to u komentaru jedne tviterašice.

„Dok Prija kida u Areni, Tea kida u Americi, a neko sedi kući, piše tvitove i pljuje po svojim mladim i uspešnim koleginicama… svako u skladu sa svojim mogućnostima“, napisala je tviterašica, a Jelena je brže oštro odgovrila.

„A ti znaš i gde ja sedim? Pozdrav iz Dubaija, malo da odmorim… Izdala sam dva brutalna albuma, imala brutalnu promociju sa 10.000 ljudi, snimila najbolji video, sprema se balkanska turneja… Uh! P.S.: Ja po Americi ne pevam po praznim gril-kafe barovima za 30 ljudi, već gostujem po američkim televizijama. Nema potrebe da se vređamo, ako smo neiformisani“, napisala je Jelena.

Ipak, Karleuša je nekad apohvalno govorila o Teinom pevanju, a jednom prilikom su na proslavi i zapevale zajedno.

Podsetimo, Jelena je nedavno otvoreno govorila o mlađoj koleginici Aleksandri Prijović.

„Samo Milica ima hit. Pesmu ‘Mašala’ koju je snimila ove godine sa mnom“, rekla je Karleuša u emisiji „Prvi red“, a na konstatacije novinara da Prijovićka ima hit „Dam, dam, dam“ sa novog albuma, poručila je:

„O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, „Zvezde Granda“ su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina.“

Izvor: Nova.rs